Urmărește emisiunea live


SIMONA HALEP, eliminată de ALIZE CORNET în TURUL 1 de la MADRID 2015, scor 6-7 (6-8), 3-6

Simona Halep a fost eliminată, duminică, în turul 1 al turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid. Românca de pe locul 2 WTA a pierdut meciul disputat cu Alize Cornet (locul 28 WTA), scor 6-7 (6-8), 3-6, după o oră și 50 de minute de joc.

Simona Halep a fost surprinsă de serviciul foarte bun al franțuzoaicei și a comis foarte multe greșeli neforțate, făcându-i numeroase cadouri adversarei, inclusiv punctul de final al primului set. 

Românca a avut o șansă uriașă de a-și adjudeca primul set, după ce a făcut break la 4-4, a condus cu 5-4 și a urmat la serviciu. Simona Halep a avut chiar minge de set pe propriul serviciu, dar a trimis afară, iar Alize Cornet a revenit și a câștigat setul în tie-break, unde sportiva noastră i-a făcut cadou punctul de final, cu o dublă greșeală.

În setul secund, echilibrul s-a rupt la 2-2, când locul 28 mondial a făcut break și s-a desprins de adversara sa, impunându-se în final cu 3-6, după ce românca i-a anulat prima minge de meci.

---------------------------

Iată desfășurarea Live Text a meciului:

SIMONA HALEP - ALIZE CORNET 6-7 (6-8), 3-6

---------------------------

SETUL 2: 

- 3-6: Alize Cornet se impune, după ce Simona Halep i-a anulat prima minge de meci. Franțuzoaica se califică în turul secund de la Madrid, în vreme ce românca de pe locul 2 WTA părăsește din faza inaugurală competiția unde în 2014 a ajuns până în finală.

- 3-5: Românca a reușit să salveze prima minge de 3-5 avută de Cornet, care ulterior s-a apărat fantastic, la 40-40, și și-a făcut serviciul la avantaj. Simona Halep va servi pentru a rămâne în meci.

- 3-4: Simona Halep rămâne în set, după un game pe propriul serviciu adjudecat rapid, la 15.

- 2-4: Cornet confirmă break-ul și se desprinde în setul 2. Franțuzoaica a condus cu 0-40 pe propriul serviciu, dar Simona Halep a revenit incredibil și a egalat. A urmat o minge trimisă afară de sportiva noastră, care a egalat din nou, la avantaj, după un atac finalizat cu un vole de la fileu. Cornet și-a mai procurat o șansă de 4-2, printr-o scurtă perfectă, la care românca nu a reușit să ajungă și a închis punctul cu un serviciu returnat în fileu de numărul 2 mondial.

- 2-3: Franțuzoaica reușește primul break al setului secund și trece pentru prima dată la conducere în acest act. Cornet a avut 0-40, a trimis două mingi afară și i-a permis româncei să se apropie la 30-40, însă sportiva noastră a trimis backhand-ul în fileu și și-a pierdut serviciul.

- 2-2: Cornet își face fără prea mari probleme serviciul, la 15, și egalează în setul secund.

- 2-1: Românca a salvat fantastic două mingi de break ale adversarei și a revenit de la 15-40. A urmat o nouă șansă a lui Cornet, la avantaj, irosită cu o minge trimisă în fileu de franțuzoaică. Sportiva noastră a obligat-o pe adversara sa să greșească în continuare și a reușit să revină la conducerea setului 2. Simona Halep a solicitat din nou intervenția lui Darren Cahill, după acest game.

- 1-1: Simona Halep a avut 30-15 pe serviciul advers, dar Cornet a revenit și a închis game-ul cu primul său ace din meci.

- 1-0: Numărul 2 mondial pornește bine în actul secund și face game la 30, după o scurtă trimisă în fileu de adversară.

- ora 14:55 - Setul secund începe cu Simona Halep la serviciu.

---------------------------

TIE-BREAK:

- 6-8: Simona Halep îi face cadou primul set adversarei sale. La prima minge de set a franțuzoaicei, românca a comis o dublă greșeală, după ce irosise două șanse de a-și adjudeca actul inaugural al meciului.

- 6-7: Românca trimite o minge afară și Cornet are prima șansă de set.

- 6-6: Franțuzoaica salvează și de această dată șansa de set a adversarei, jucată cu serviciul 2. Cornet a închis un punct extrem de disputat cu un backhand foarte frumos în lung de linie, care a prins colțul terenului.

- 6-5: Simona Halep are o nouă minge de set, de data asta pe serviciul advers.

- 4-5: Halep trimite afară și dă cu racheta de pământ.

- 4-4: Românca își ia mini-break-ul înapoi.

- 3-4 pentru Cornet, care face din nou un mini-break și va servi de două ori.

- 3-3 la jumătatea tie-break-ului.

- 2-3: Simona își recuperează mini-break-ul și urmează de două ori la serviciu.

- 1-3 pentru franțuzoaică.

- Cornet are 1-2 în tie-break, cu mini-break.

---------------------------

SETUL 1:

- 6-6: Simona Halep a trimis setul în tie-break după un game incredibil. A reușit un backhand absolut superb în lung de linie, în momentul în care era condusă cu 15-30 de Cornet, după care s-a apărat fantastic, trimițând un lob perfect din defensivă, după un vole al franțuzoaicei. Urmează tie-break!

- 5-6: Alize Cornet revine la conducerea setului, reușind să-și facă serviciul, la 30. Simona Halep va servi pentru a împinge actul inaugural în tie-break. Surprinzător, la sfârșitul acestui game, românca a solicitat intervenția consultantului ei, Darren Cahill, nu a antrenorului Victor Ioniță.

- 5-5: Franțuzoaica face re-break, într-un game în care Simona a început bine, a reușit un ace, a condus cu 30-15 și 40-30, dar a irosit șansa de set, cu o minge trimisă afară. Cornet a revenit, a atacat și a reușit să-și procure o minge de re-break, pe care a concretizat-o și a egalat la 5.

- 5-4: Simona Halep face primul break al meciului, într-un moment ideal, după un game închis cu o dublă greșeală de franțuzoaică. Românca va servi pentru a câștiga primul set al meciului cu Alize Cornet. 

- 4-4: Simona Halep a câștigat primul game care a ajuns la avantaj, după ce sportiva noastră a salvat și o minge de break a franțuzoaicei, care a avut șansa de a se desprinde la 3-5 în primul set. Românca dă unele semne de nervozitate.

- 3-4: Continuă seria game-urilor făcute cu serviciul, iar Cornet revine la conducerea setului.

- 3-3: Românca face primul game alb al partidei, datorită, în principal, unui serviciu excelent, dar și unui rever câștigător.

- 2-3: Simona Halep a condus cu 30-0 pe serviciul advers, după două retururi excelente în startul game-ului, dar Cornet a revenit și a reușit patru puncte consecutive, profitând de trei erori neforțate ale româncei și de o lovitură câștigătoare care a mușcat tușa.

- 2-2: Cornet a început game-ul cu un backhand în lung de linie câștigător, dar a continuat cu două erori neforțate. Simona a obligat-o pe adversară să greșească din nou, după un vole drive excelent. Românca a irosit prima șansă de 2-2 cu o dreaptă trimisă afară, dar a închis punctul la 30, ajutată de banda fileului și de o nouă eroare a franțuzoaicei.

- 1-2: Un nou game câștigat relativ ușor cu serviciul, la 15, de data asta de franțuzoaică.

- 1-1: Simona Halep servește excelent și egalează după un game la 15, în care a reușit o lovitură câștigătoare minunată cu dreapta.

- 0-1: Alize Cornet controlează bine punctele pe propriul serviciu și reușește primul game al meciului, la 30, după ce a irosit prina șansă de 0-1 cu un vole drive trimis afară din apropierea fileului.

- ora 13:49 - A început meciul Simona Halep - Alize Cornet. Franțuzoaica servește prima.

---------------------------

- 13:43 - Cele două sportive se încălzesc timp de câteva minute, înainte de debutul partidei.

- 13:42 - Alize Cornet a câștigat tragerea la sorți și a ales să servească prima.

- ora 13:40 - Cele două jucătoare au intrat pe teren, în uralele spectatorilor prezenți pe Arena Manolo Santana.

- ora 13:31 - Maria Sharapova a învins-o pe Timea Baczinszky, scor 6-2, 6-3, iar meciul Simonei Halep cu Alize Cornet va începe în câteva minute pe Terenul Central de la Madrid.

---------------------------

Știrea inițială:

SIMONA HALEP - ALIZE CORNET. Simona Halep debutează duminică în turneul de categorie Premier Mandatory de la Madrid, acolo unde este a doua favorită, după liderul mondial Serena Williams.

SIMONA HALEP - ALIZE CORNET. Simona Halep o va întâlni în runda inaugurală din capitala Spaniei pe Alize Cornet (Franța, locul 28 WTA). Meciul va fi al doilea al zilei de pe Arena Manolo Santana și va începe în jurul orei 13:30 (ora României).

SIMONA HALEP - ALIZE CORNET. În prima partidă care se va juca duminică pe Centralul din Caja Magica se vor întâlni a treia favorită a competiției, rusoaica Maria Sharapova, și Timea Bacsinszky, din Elveția, numărul 21 mondial.

SIMONA HALEP - ALIZE CORNET. Meciul Simona Halep - Alize Cornet va fi transmis în format Live Text pe WWW.DCNEWS.RO.

SIMONA HALEP - ALIZE CORNET. Dacă va trece de franțuzoaica de 25 de ani, Simona Halep va juca în turul secund contra învingătoarei dintre Monica Puig (Puerto Rico, locul 47 WTA) și Roberta Vinci (Italia, locul 43 WTA),

SIMONA HALEP - ALIZE CORNET. Simona Halep și Alize Cornet s-au mai întâlnit de trei ori până în prezent, iar franțuzoaica se află în avantaj la dueluri directe. Românca s-a impus în 2013, la Turneul Campioanelor de la Sofia, scor 6-4, 6-4, însă a pierdut la Monterrey, în 2011, scor 7-5, 6-1, și la Dubai, în 2014, după ce a abandonat la scorul de 6-1, 1-1.

Citește și: Traseu dificil pentru Simona Halep spre finala de la Madrid

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel