SIMONA HALEP - AGNIESZKA RADWANSKA LIVETEXT în SEMIFINALE la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Halep: "Nu am vrut să o elimin pe Serena Williams. Nu mi-e frică de ea"

SIMONA HALEP - AGNIESZKA RADWANSKA LIVETEXT. Simona Halep a pierdut în fața Anei Ivanovic ultimul meci din Grupa Roșie de la Turneul Campioanelor 2014, scor 6-7, 6-3, 3-6, dar setul luat sârboaicei a ajutat-o pe Serena Williams să se califice în semifinale. Dacă ar fi fost învinsă în două seturi de Ivanovic, românca ar fi trimis-o acasă pe americanca de pe locul 1 WTA, peste care ar putea da în finala de la Singapore.

Citește și: SIMONA HALEP, greșeală strategică la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Și-a pus în pericol finala, de dragul presei

SIMONA HALEP - AGNIESZKA RADWANSKA. După înfrângerea cu Ana Ivanovic, Simona Halep a transmis că nu s-a gândit nicio clipă să piardă în două seturi, pentru a o elimina, indirect, pe Serena Williams: "Nu-mi pasă, n-am vrut să o elimin. Nu mi-e frică să joc din nou împotriva Serenei", a afirmat sportiva noastră, care miercuri i-a aplicat americancei cea mai drastică înfrângere a carierei, repetând un scor pe care aceasta l-a mai îndurat doar în urmă cu 16 ani (vezi aici detalii).

SIMONA HALEP - AGNIESZKA RADWANSKA Cât despre partida cu Ana Ivanovic și semifinala de sâmbătă, cu Agnieszka Radwanska, Simona Halep a declarat, citată de digisport.ro: "A fost un meci foarte dur, pentru că am fost foarte aproape să câștig acest meci. Am vrut să lupt, să înving, dar n-am putut. Ea a jucat foarte bine, e o mare jucătoare. Fiecare meci aici e dificil.

SIMONA HALEP - AGNIESZKA RADWANSKA. Sunt foarte fericită de felul în care am jucat. N-a fost cea mai bună zi a mea, dar am încercat să fac totul pe teren și de aceea spun că mă simt bine. Nu m-am gândit la scor înaintea meciului, doar la ce am de făcut pe teren. Sunt bucuroasă că am câștigat grupa, era una grea când am văzut tragerea la sorți. Acum sunt în semifinale, trebuie să dau totul pe teren mâine. Am o șansă și trebuie să dau totul pentru ea".

WWW.DCNEWS.RO va transmite aici meciul Simona Halep - Agnieszka Radwanska, în format LiveText

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel