SIMONA HALEP - AGNIESZKA RADWANSKA 6-2, 6-2, în SEMIFINALE la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, de la SINGAPORE

SIMONA HALEP - AGNIESZKA RADWANSKA, în SEMIFINALE la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Simona Halep a spulberat-o, sâmbătă, în semifinalele de la Singapore, pe poloneza Agnieszka Radwanska. Românca s-a calificat în finala de la Turneul Campioanelor 2014, unde o va întâlni pe Serena Williams, în reeditarea confruntării din Grupa Roșie, câștigată categoric de Simona Halep, scor 6-0, 6-2.

Vezi și: Singapore: Halep a aflat cu cine joacă finala, dacă se califică


Simona Halep - Agnieszka Radwanska 6-2, 6-2


UPDATE - 6-2: Simona Halep câștigă meciul cu Agnieszka Radwanska și se califică în finala de la Turneul Campioanelor 2014, de la Singapore.

- 5-2: Radwanska rămâne în meci, dar Simona Halep va servi pentru calificarea în finala de la Singapore.

- 5-1: Simona Halep își câștigă serviciul și e la un singur pas de finala cu Serena Williams.

- 4-1: Românca face rebreak, după ce a mai irosit o șansă de 4-1.

- 3-1: Halep își pierde serviciul într-un game în care a avut 40-0. A servit un ace la 40-30, însă poloneza a făcut challenge și reluarea a arătat că mingea a fost afară. Adversara româncei a reușit să revină și să facă primul break al său din meci.

- 3-0: Sportiva noastră mai reușește un break și se desprinde în setul 2. 

- 2-0: Simona Halep câștigă un game alb.

- 1-0: Românca face break în debutul setului secund. 

- A început setul secund, cu poloneza la serviciu.

- 6-2: Simona Halep continuă să servească bine și câștigă primul set cu 6-2.

- 5-2: Radwanska își câștigă serviciul și rămâne în set. Românca va servi pentru a-și adjudeca primul act.

- 5-1: Sportiva noastră nu are emoții pe propriul serviciu, pe care și-l adjudecă lejer.

- 4-1: Încă un break pentru Simona! După un debut foarte intens și echilibrat, românca a rupt echilibrul primului set și a câștigat al patrulea game consecutiv.

- 3-1: Halep salvează o minge de break a polonezei și se desprinde.

- 2-1: Românca a făcut break în al treilea game al setului. După două schimburi extrem de lungi câștigate de Radwanska, poloneza a comis două greșeli neforțate, care i-au permis Simonei să revină.

- 1-1: Halep a început game-ul cu o dublă greșeală, dar a revenit și a egalat la 1. "Hai Simona!", se aude între schimburi din tribune.

- 0-1: Poloneza câștigă primul game al meciului, pe propriul serviciu.

- 13:11 - Începe cea de-a doua semifinală de la Turneul Campioanelor 2014. Agnieszka Radwanska servește.

- 13:02 - Cele două jucătoare intră în arena de la Singapore. Agnieszka Radwanska a pătruns prima pe teren, urmată de Simona Halep.

--------------------------

Citește și: După "a Zlatana", a apărut "a Halepa": "Serena a fost HALEPATĂ"


Știrea inițială: 

Simona Halep și-a asigurat încă din primul set al meciului cu Ana Ivanovic calificarea în semifinalele de la Turneul Campioanelor 2014 de pe prima poziție din Grupa Roșie. Românca de pe locul 4 WTA va lupta pentru finală cu poloneza Agnieszka Radwanska, sâmbătă, de la ora 13:00, într-o partidă transmisă în format LiveText pe WWW.DCNEWS.RO.

SIMONA HALEP - AGNIESZKA RADWANSKA, în SEMIFINALE la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Simona Halep avea nevoie de cinci game-uri câștigate în confruntarea cu sârboaica pentru a fi sigură de calificarea de pe primul loc al Grupei Roșii în semifinalele de la Singapore. Românca a pierdut la tie-break primul act cu Ana Ivanovic, astfel că a fost sigură de șefia grupei înainte de finalul setului inaugural de vineri.

SIMONA HALEP - AGNIESZKA RADWANSKA, în SEMIFINALE la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. În setul secund, sportiva noastră a dat dovadă de fair-play și le-a dat o palmă jurnaliștilor americani care au scris că va face blat cu sârboiaca pentru a merge împreună în semifinale și pentru a o elimina pe Serena Williams, numărul 1 mondial. Românca a câștigat cu 6-3 actul secund al întâlnirii cu Ivanovic și a trimis-o acasă pe sârboaică, luând-o pe Serena Williams alături de ea în careul de ași.

SIMONA HALEP - AGNIESZKA RADWANSKA, în SEMIFINALE la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Simona Halep și Agnieszka Radwanska s-au întâlnit de șase ori până acum. Poloneza are palmares pozitiv în fața româncei - patru victorii și două înfrângeri.

Vezi aici detalii despre acuzațiile lansate de americani la adresa româncei: Americanii pun presiune pe Simona Halep și o acuză de BLAT


Caroline Wozniacki - Serena Williams, în cealaltă semifinală

În cealaltă semifinală de la Turneul Campioanelor 2014 se vor întâlni daneza Caroline Wozniacki și americanca Serena Williams. Wozniacki și-a câștigat toate cele trei partide din Grupa Albă, pierzând un singur set, în vreme ce calificarea liderului mondial a depins de rezultatul întâlnirii dintre Simona Halep și Ana Ivanovic. Cu două victorii în Grupa Roșie, Serena Williams a așteptat ca românca să câștige un set cu sârboaica, pentru a se califica în penultimul act al competiției de la Singapore.

Semifinala dintre Caroline Wozniacki - Serena Williams va fi prima a zilei de la Singapore. Daneza și americanca se vor întâlni sâmbătă, de la ora 9:30.

Vezi aici desfășurarea LiveText a meciului Simona Halep - Ana Ivanovic

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel