Urmărește emisiunea live


Simona Halep a scăpat de două adversare de top în turneul de la Roma

SIMONA HALEP - ROMA 2015. Simona Halep nu joacă în turul inaugural al turneului de categorie Premier 5 de la Roma, dar după prima zi de concurs a primit deja două vești excelente: două dintre adversarele de top pe care sportiva noastră le putea întâlni în drumul spre finală au părăsit competiția.

MECIUL SIMONA HALEP - ALISON RISKE, DIN TURUL 2 DE LA ROMA, POATE FI URMĂRIT AICI

 

Citește și: Simona Halep și-a aflat prima adversară de la Roma

SIMONA HALEP - ROMA 2015. Jumătatea de tablou a Simonei Halep ”s-a relaxat” după ce iberica Garbine Muguruza și rusoaica Svetlana Kuznetsova s-au retras de la turneul din capitala Italiei, scrie prosport.ro.

SIMONA HALEP - ROMA 2015. Garbine Muguruza ar fi putut să o întâlnească pe Simona Halep în optimile de finală de la Roma. Muguruza ocupă locul 21 WTA și a învins-o pe Simona Halep în două din ultimele trei meciuri directe, la Wuhan - în 2014, scor 2-6, 6-2, 6-3, și în Fed Cup - în 2015, scor 6-4 6-3. Românca s-a impus în acest an în fața spanioloaicei, în primul tur de la Stuttgart, scor 3-6 6-1 6-3.

SIMONA HALEP - ROMA 2015. Svetlana Kuznetsova ar fi putut să fie adversara din sferturile de finală a româncei. Rusoaica ocupă în prezent locul 18 WTA, dar era în mare formă, disputând finala de la Madrid săptămâna trecută. Simona Halep o conduce cu 3-2 la meciuri directe pe Kuznetsova.

Vezi aici traseul Simonei Halep spre finala de la Roma

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel