Simona Gherghe-Oana Zăvoranu, replici dure la Acces Direct

Simona Gherghe s-a arătat uluită de atitudinea Oanei Zăvoranu avută în ziua în care Mărioara Zăvoranu s-a stins din viață.

Vedeta a început să facă un tur al casei în care locuia Mărioara Zăvoranu pentru ca toată lumea să vadă în ce lux trăia, ce haine și accesorii avea.

"Oana, sunt lucruri din intimitatea unei femei care a murit. Oana, oprește-te, îți faci rău! Eu nu mă așteptam la atitudinea asta în ziua în care mama ta a murit! Eu te știu altfel", i-a spus Simona Gheorghe Oanei Zăvoranu.

"Simona, mama mea trăia când vă spunea că îmi va da bani să îmi fac film. Spunea aceste lucruri doar ca să dea bine", a fost replica Oanei.

"Este cinic să spui că acum în sfârșit vei avea bani ca să îți faci film... pentru că a murit mama ta. Este cinic, iartă-mă că îți spun. Oana, nu îți faci bine. Războiul tău nu este cu mine", i-a zis realizatoarea emisiunii "Acces Direct".

"Vă rog să nu îmi faceți mie procese de conștiință pentru că eu nu permit nimănui să mă judece. Nu mă judecă nimeni. De astăzi, Simona, te voi învăța să mă respecți", a adăugat Oana Zăvoranu.

VEZI ȘI: Oana Zăvoranu, descoperire șocantă în poșeta Marioarei Zăvoranu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel