Simona Amânar, în doliu, după ce mătușa ei a murit în accidentul din Spania

Fosta gimnastă Simona Amânar trece prin momente grele. Una dintre victimele accidentului din Spania, Adriana Damian, este mătușa acesteia.

Adriana Damian, în vârstă de 51 de ani, se întorcea în România după o vizită de trei săptămâni la fiica sa, care locuia în Spania. Femeia trebuia să se întoarcă acasă, la Timişoara, la slujba sa de îngrijitoare la o grădiniţă privată.

Adriana Damian era mătușa campioanei olimpice Simona Amânar. Era sora soției lui Valeriu Tabără, fost ministru al Agriculturii.

Citește și: Accident Spania: MAE anunță că victimele au fost identificate

"Este sora soției mele. Plecase în vizită la fiica ei care lucrează de 6-7 ani în Spania. Ca în fiecare vară, ea se duce în Spania 2-3 săptămâni. Așa s-a întâmplat și acum, iar ieri trebuia să se întoarcă acasă. Avea de ales între trei microbuze și l-a ales pe acesta. Era o femeie deosebită. Era angajată la o grădiniță din Timișoara", a declarat Valeriu Tabără, socrul Simonei Amânar, pentru opiniatimisoarei.ro.

Miercuri, ministrul Muncii, Rovana Plumb și ministrul delegat pentru Românii de Pretutindeni, Bogdan Stanoevici, se aflau în Spania pentru a ajuta familiile în vederea repatrierii trupurilor celor decedați. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel