SIMON HALEP a eliminat-o pe KAROLINA PLISKOVA și s-a calificat în SFERTURI DE FINALĂ la INDIAN WELLS

SIMON HALEP - KAROLINA PLISKOVA. Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, s-a calificat marți noapte în sferturile de finală de la Indian Wells. Românca a eliminat-o în optimi pe  Karolina Pliskova, din Cehia, locul 15 WTA şi a 14-a favorită a competiției, în două seturi, scor 6-4, 6-4, după o oră și 17 minute de joc.

Fără să forțeze, românca a arătat împotriva cehoaicei un joc solid, cu multe lovituri câștigătoare și, foarte important, cu un procentaj excelent pe primul serviciu, de 70%. În sferturile de finală de la Indian Wells, Simona Halep o va întâlni pe spaniola Carla Suarez Navarro, locul 13 WTA și cap de serie numărul 12 în California. 

Iată desfășurarea Live Text a meciului Simona Halep - Karolina Pliskova:

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA 6-4, 6-4

-----------------------

- 6-4: Simona Halep servește bine în continuare, își adjudecă și setul 2 și se impune în fața Karolinei Pliskova, după o oră și 17 minute de joc, obținând calificarea în sferturile de finală de la Indian Wells.

- 5-4: Cehoaica își face greu serviciul, la avantaj, iar Simona Halep va servi pentru meci și pentru calificarea în faza următoare a competiției.

- 5-3: Sportiva noastră își face serviciul și este protagonista unui moment amuzant. După ultimul punct, crezând că a câștigat meciul, s-a îndreptat către fileu să dea mână cu Pliskova. Arbitrul i-a atras însă atenția că mai are nevoie de un game, iar Simona, vizibil rușinată, i-a cerut scuze cehoaicei și a revenit pe linia de fund a terenului.

- 4-3: Simona Halep revine de la 0-15 pe serviciul advers, face patru puncte la rând și câștigă break-ul.

- 3-3: Românca îi mai face cadou adversarei un break, la fel ca în primul set. La 40-30, Simona Halep a comis o dublă greșeală și a dat cu racheta de pământ. A urmat un serviciu bun, care a obligat-o pe Pliskova să returneze afară, după care însă sportiva noastră a mai făcut o ”dublă” la 40-40, iar cehoaica nu a iertat-o, egalând în setul 2.

- 3-2: Cehoaica încearcă să nu-i mai dea nicio șansă adversarei atunci când servește ea și face un game alb care o menține în set.

- 3-1: Românca se desprinde după un punct foarte disputat pe propriul serviciu, în care a avut nevoie de nu mai puțin de patru mingi de game pentru a se impune.

- 2-1: Simona Halep reușește câteva lovituri câștigătoare superbe, inclusiv din retur, grație cărora a condus cu 40-0 pe serviciul advers. Cehoaica a revenit până la 40-30 pentru româncă, dar a comis o dublă greșeală și i-a oferit acesteia primul break al setului 2.

- 1-1: Halep începe să-și plimbe adversara dintr-un colț în celălalt, iar cehoaica nu face față jocului arătat de numărul 3 WTA. 

- 0-1: Cehoaica pornește în forță în setul secund, cu un game alb.

- Setul 2 începe după 35 de minute de joc, cu Pliskova la serviciu. Simona Halep a avut un procentaj fabulos la primul serviciu în setul 1, de 81%.

-----------------------

- 6-4: Simona Halep servește excelent și încheie setul cu un game alb. Românca a obligat-o pe cehoaică să returneze de trei ori afară, după care și-a adjudecat setul cu un ace. Arbitrul a strigat out, însă românca a făcut challenge, iar reluarea oficială a arătat că mingea a prins linia.

- 5-4: Cehoaica își câștigă serviciul și apelează la intervenția antrenorului înainte de game-ul în care românca va servi pentru adjudecarea primului set.

- 5-3: De data aceasta Simona Halep își câștigă serviciul imediat după break și se desprinde pentru prima dată de Pliskova. Cehoaica are însă momente în care returnează impresionant.

- 4-3: Românca face un nou break! A condus iar cu 40-0 pe serviciul advers, Pliskova a câștigat două puncte și a dat semne de revenire, dar Simona Halep a încheiat game-ul și a trecut din nou în față.

- 3-3: Simonei Halep îi intră primul serviciu și acest lucru se vede. Românca egalează fără prea mari probleme, după ce a încheiat game-ul cu un rever în cross câștigător de toată frumusețea. Mingea a prins tușa, cehoaica a făcut challenge, dar reluarea oficială i-a dat dreptate numărului 3 mondial.

- 2-3: Sportiva noastră continuă să forțeze lovituri câștigătoare, dar comite multe greșeli neforțate, iar Pliskova profită și revine la conducerea setului.

- 2-2: Pliskova reușește un re-break alb, într-un game făcut cadou de româncă. Simona Halep a comis mai multe erori neforțate, inclusiv o ”dublă” și i-a permis adversarei să o egaleze.

- 2-1: După un game pe propriul serviciu adjudecat cu emoții, sportiva noastră returnează impecabil, face primul break al meciului, la 0, și trece la conducerea jocului.

- 1-1: Românca egalează la avantaj. Românca a comis o dublă greșeală în debutul game-ului, însă a revenit cu un ace. Cehoaica își arată colții cu lovituri puternice trimise de pe fundul terenului

- 0-1: Pliskova începe bine pe propriul serviciu și câștigă primul game al partidei, la 30.

- ora 12:40 - A început meciul Simona Halep - Karolina Pliskova. Cehoaica servește prima.

-----------------------

- ora 00:30 - Cele două jucătoare au ieșit pe teren și se încălzesc înaintea confruntării care o va trimite pe câștigătoare în sferturile de finală.

- ora 00:22 - Gilles Simon îl învinge în două seturi pe Michael Berrer, scor 6-2, 7-5. În câteva minute, pe terenul 3 de la Indian Wells va începe meciul Simona Halep - Karolina pliskova, din optimile de finală.

- ora 23:30 - Gilles Simon câștigat primul set al meciului cu Michael Berrer, scor 6-2. Meciul Simonei Halep va începe după încheierea acestei partide, în jurul orei 00:00.

-----------------------

Știrea inițială: 

SIMON HALEP - KAROLINA PLISKOVA. Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, va juca în optimile de finală de la Indian Wells împotriva cehoaicei Karolina Pliskovalocul 15 WTA şi a 14-a favorită, pe care a învins-o în februarie în finala de la Dubai.

SIMON HALEP - KAROLINA PLISKOVA. Meciul dintre cele două se va juca marți seară, pe terenul 3 de la Indian Wells, după partida Gilles Simon - Michael Berrer, care este programată pentru ora 21:30. Astfel, disputa Halep - Pliskova ar trebui să înceapă în jurul orei 23:00 (ora României).

Meciul Simona Halep - Karolina Pliskova va fi transmis în format Live Text pe WWW.DCNEWS.RO.

SIMON HALEP - KAROLINA PLISKOVA. Simona Halep, 23 de ani, şi Karolina Pliskova, care sâmbătă va împlini tot 23 de ani, s-au mai întâlnit în 2015 finala turneului de la Dubai. Românca s-a impus atunci în două seturi, scor 6-4, 7-6 (4).

Vezi și: Vești excelente pentru Halep! Mai multe favorite au părăsit Indian Wells

SIMON HALEP - KAROLINA PLISKOVA. Învingătoarea disputei de marţi seară va juca în sferturile de finală din California cu jucătoarea care va triumfa în duelul Carla Suarez Navarro (Spania, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 12) - Heather Watson (Marea Britanie, locul 43 WTA).

SIMON HALEP - KAROLINA PLISKOVA. Calificarea în sferturile de finală de la Indian Wells este recompensată cu 112.270 de dolari şi 215 puncte WTA.

SIMON HALEP - KAROLINA PLISKOVA. La ediția din 2014, Simona Halep a ajuns până în semifinale, însă indiferent de rezultatele pe care le va mai înregistra acum, românca se va menține pe podiumul clasamentului mondial.

Citește și: VIDEO - Puncte FABULOASE reușite de Halep în meciul cu Lepchenko

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel