Silviu Prigoană are o nouă iubită. Vezi cu ce se ocupă aceasta

prigoana
prigoana

Silviu Prigoană s-a săturat să mai bocească după Adriana Bahmuțeanu și a decis să-și refacă viața.  La sfârșitul săptămânii trecute, omul de afaceri a fost surprins la brațul unei roșcate focoase, care se apare că are o carieră universitară, scrie Ring.

Refuzat de Adriana Bahmuțeanu pentru a se întoarce în căminul conjugal, omul de afaceri, Silviu Prigoană, a decis că este timpul să-și găsească alinarea alături de altă femeie.  Afaceristul a fost surprins de paparazzi ziarului ”Ring”, la sfârșitul săptămânii trecute, alături de o femeie, ieșind de la Teatrul de Comedie, din Centrul Vechi, unde s-au destins la piesa ”Spiritul de familie”.

 Conform ziarului ”Ring”, care citează surse din anturajul politicianului, misterioasa roşcată are 34 de ani şi este medic. "Partenera lui este asistent universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie «Carol Davila»".

Adriana Bahmuţeanu are în acest moment  un iubit electrician cu patru ani mai tânăr decât ea.

 
VOTEAZA ARTICOLUL

STIRE RECOMANDATA

Pavel Abraham: M-a sunat "Bătrânul de la București". Este TERORIZAT

Roxana Covrig / 30 iul, 23:18

Pavel Abraham

Înregistrări Mircea Băsescu

Pavel Abraham a dezvăluit că a fost sunat de "Bătrânul de la București" și conținutul discuției. Avocatul se teme să nu fie pusă în practică o metodă de poliție politică. 

TOP STIRI CELE MAI...

Romprest

comunicate de presa

Designed by PROGRAPHICS

Studiul de Audienta si Trafic Internet