Sfaturi șocante primite de Bute din partea antrenorului său

Lucian Bute a primit sfaturi incredibile din partea antrenorului său, Howard Grant, înaintea duelului de duminică dimineață, cu britanicul James DeGale. Viitorul adversar al pugilistului român este recunoscut pentru duritatea sa, care trece de limitele regulamentului, DeGale având obiceiul de a lovi cu cotul sau cu umărul în timpul disputelor.

"Dacă acest individ recurge la rahaturi de genul ăsta în faţa ta, trebuie să îi trânteşti un cot drept în figură", l-a anunţat pe Lucian Bute fostul boxer jamaican.

"Poate că arbitrul îl va avertiza. Dacă nu o face, trebuie să îi arzi un cot în figură sau să îl loveşti fix la c****. Ura face parte din acest business. Iar unii indivizi ar face orice pentru a te destabiliza. Dacă încearcă să-i trântească astfel de c****uri, îi voi cere lui Lucian să îi ardă un cot fix între ochi, în mijlocul ringului, când arbitrul este cu spatele. Punct!", a explicat extrem de convins tehnicianul citat de Daily Mail, potrivit prosport.ro.

[citeste si]

Lucian Bute (35 de ani) luptă cu titlul mondial IBF pe masă, centură pe care a deţinut-o până în 2012, la duelul cu Froch. Explicația atitudinii lui Grant, care încearcă să îl readucă pe drumul cel bun pe Bute, după un bilanţ de două înfrângeri şi două victorii în ultimele patru meciuri, este una simplă: "Intră în regulile jocului. Dacă vrea să luptăm murdar, vom lupta murdar. Îmi dai una sub centură, îţi dau şi eu una sub centură", a conchis antrenorul de 49 de ani.

Carl Froch îi dă puţine şanse lui Bute în faţa conaţionalului său înaintea luptei din weekend, dar Bute promite un meci pe cinste, fiind mulţumit de faptul că DeGale ar putea face greşeala de a-l subestima.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel