Sezonul Back to School se transformă în Back to Office și aduce vânzări mai mari cu 20% retailerului online Oktal.ro

București, 29 septembrie 2014: Toamna vine cu noi tendințe în comerțul electronic, potrivit Oktal.ro, primul magazin online din România specializat pe comercializarea de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Retailerul observă că, în această perioadă, românii achiziționează diverse produse nu doar pentru întoarcerea la școală și facultate, ci și pentru birou, și estimează un plus de circa 20% în vânzări între 1 septembrie și 15 octombrie.

București, 29 septembrie 2014: Toamna vine cu noi tendințe în comerțul electronic, potrivit Oktal.ro, primul magazin online din România specializat pe comercializarea de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Retailerul observă că, în această perioadă, românii achiziționează diverse produse nu doar pentru întoarcerea la școală și facultate, ci și pentru birou, și estimează un plus de circa 20% în vânzări între 1 septembrie și 15 octombrie. 

După o vară în care s-au cumpărat cu precădere smartphone-uri și gadget-uri, începutul lunii septembrie a adus cu sine un reviriment și pe alte categorii de produse comercializate de magazinul online Oktal.ro. Astfel, reducerile de până la 30% oferite de retailer clienților săi, a atras și vânzări în creștere pentru laptopuri, calculatoare, componente PC, imprimante sau tablete.

“Am început campania Back to School pe data de 1 septembrie și o vom finaliza pe 15 octombrie, iar în această perioadă mizăm pe vânzări mai mari cu 20% față de același interval din anul trecut. Avansul pe care îl vom înregistra în acest sezon se datorează mai ales dezvoltării comerțului online și măririi încrederii românilor în acesta. Consumatorii români aleg din ce în ce mai mult să cumpere de pe internet pentru a economisi timp și pentru a putea beneficia de anumite oferte la care nu au acces în alt mod”, a declarat Dan Dumitrescu, manager general al Elka-Oktal Group, companie care deține magazinul online Oktal.ro.

Magazinul online a ales să desfășoare promoții dedicate reînceperii școlii timp de o lună și jumătate pentru a oferi șansa tuturor românilor să cumpere produsele de care au nevoie, fie pentru întoarcerea elevilor și studenților la școală și, respectiv, la facultate, fie pentru revenirea la birou.

După cum arată managerul general al Oktal.ro, sezonul Back to School reprezintă un prilej de înnoire a  birourilor din România, multe companii locale alegând, în intervalul 1 septembrie – 15 octombrie, să își înlocuiască vechile echipamente cu unele noi.

“Este un proces natural, deoarece pe parcursul verii se iau multe concedii, iar investițiile sunt reduse. Însă, odată cu venirea toamnei, românii se întorc la birou și, practic, se lucrează la capacitate maximă. În plus, toamna este un anotimp bun pentru a face angajări, drept pentru care și achizițiile de calculatoare și laptopuri noi cresc”, a explicat Dan Dumitrescu.

Reducerile oferite de Oktal.ro cu ocazia Back to School evidențiază o îmbunătățire și în ceea ce privește valoarea medie a coșului de cumpărături, care a crescut de la 800 de lei, în trimestrul anterior, la 1.200 de lei, începând cu 1 septembrie. De la startul campaniei Back to School, magazinul online a vândut laptopuri care costă și peste 3.000 de lei.

Despre Oktal.ro

Oktal.ro este primul magazin online din România specializat pe comercializarea de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Magazinul, administrat de Elka-Oktal Group, companie cu o experiență de peste 15 ani pe piața locală de comerț electronic, oferă o gamă variată de produse, precum și consultanță și servicii post-vânzare. Printre beneficiile asigurate clienților săi se numără consultanța, livrarea rapidă, variantele flexibile de plată, permisiunea de retur în 30 de zile pentru produsele care nu corespund așteptărilor clienților și facilitatea gratuită E-Service, un program complet gratuit care îi ajută pe clienţi să economisească timp şi bani.

Totodată, Oktal.ro este membru fondator al Asociației Române a Magazinelor Online (ARMO), asociație reprezentativă a magazinelor online din România, care susține interesele membrilor săi atât prin activitatea sa, cât și prin activitatea tuturor membrilor fondatori și a noilor membri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel