Sesztak Miklos, ministrul Dezvoltării din Ungaria, îndemn pentru magharii din România

Ministrul Dezvoltării din Ungaria, Seszták Miklós, i-a îndemnat vineri, pe maghiarii din România, să meargă la vot, arătând că guvernul pe care îl reprezintă este interesat să existe o reprezentare puternică a comunităţii maghiare în Parlamentul României.

Oficialul de la Budapesta, care a efectuat o vizită în judeţul Harghita la invitaţia preşedintelui UDMR, Kelemen Hunor, a recunoscut că prezenţa sa în România are legătură cu campania electorală din ţara noastră, la fel ca şi vizitele altor înalţi oficiali ai Guvernului ungar, şi i-a îndemnat pe maghiari să meargă la vot pe 11 decembrie.

'Pentru Guvernul Ungariei şi pentru Ungaria, nu este indiferent ce se va întâmpla duminică şi după alegeri, noi suntem interesaţi să existe o reprezentare puternică din partea comunităţii maghiare în Parlamentul României. Şi nu este întâmplător că ieri a fost premierul Orban la Satu Mare, cu două săptămâni în urmă a fost preşedintele Parlamentului, domnul Kover, a fost şi vicepremierul acum 2-3 săptămâni, toate aceste prezenţe nu sunt întâmplătoare. (...) Mesajul meu pentru maghiari este să meargă la vot în număr cât mai mare şi să voteze pentru lista UDMR, pentru această listă de cooperare, de conlucrare cu PCM', a spus ministrul Dezvoltării din Ungaria, notează Agerpres. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel