"Serviciul Român de Comedie" scos din grila Antena 1

Toni Grecu a declarat pentru paginademedia.ro că miercuri va fi ultima ediție din "Serviciul Român de Comedie' difuzat de Antena 1.

Emisiunea Serviciul de Comedie iese din grila Antena 1. Miercuri va fi difuzată ultima emisiune, dar nu de la ora 20.30, cum era până acum.

Toti cei care faceau parte din echipa "Serviciului Roman de Comedie" au primit vestea ca trebuie sa isi caute de munca, intrucat rezultatele acestei productii nu i-au multumit pe sefii postului din Baneasa. printre cei afectați de decizia conducerii Antena 1 se numără și soția lui Horia Brenciu, Alice Dumitrescu.

"Se oprește colaborarea dintre trustul Intact și Serviciul Român de Comedie. Miercuri este ultima difuzare", a declarat Toni Grecu, pentru sursa citată.

"Motivul este legat de performanțele ultimelor ediții. Măsura luată este bruscă, neașteptată și din rațiuni economice, respectiv restrângerea cheltuielilor stației. Este motivul pe care ni l-au spus.

Din punct de vedere tehnic, întreruperea contractului s-a făcut prin acordul părților", a declarat Toni Grecu.

Despre viitorul emisiunii, Toni Grecu a declarat că există două proiecte care vor intra în funcțiune la începutul anului viitor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel