Serialul Alina Gorghiu-Liviu Dragnea. Copreședinta PNL contraatacă

Liviu Dragnea, de când este președinte interimar al PSD, s-a făcut remarcat prin tonul împăciutor cu opoziția și cu președintele Klaus Iohannis. Liniștea politică susținută de social-democrat a dat fiori în PNL, unde a circulat un avertisment. 

De ce le este frică liberalilor de Liviu Dragnea. Avertisment în PNL

Liviu Dragnea, replică pentru Alina Gorghiu: Stau cu mâna întinsă și sper să nu primesc pietre în cap

Chiar dacă Liviu Dragnea a răspuns avertismentului Alinei Gorghiu din PNL tot cu un ton împăciutor, copreședinta PNL a continuat cu replici acide, arătându-i președintelui interimar al PSD că înțelegerea pe Codul Fiscal este una doar pe Codul Fiscal, nu o înțelegere generală. 

"În ce privește PSD, eu am să fiu foarte tranșantă și am să spun că vom fi în permanență foarte vigilenți și atenți la tot ce va face PSD și vom fi adversarii lor politici până în momentul în care se va schimba rolul — noi la putere și dânșii în Opoziție, și probabil că vor deveni ei foarte vocali din Opoziție. E important să înțelegem cu toții că faptul că ne-am înțeles pe Codul fiscal nu înseamnă că voi merge cu domnul Dragnea la braț. Exclus! Vor fi discuții serioase, civilizate, deschise pe temele — Cod fiscal, salarizare în domeniul bugetar, infrastructură, fonduri europene, buget, dar acest lucru nu înseamnă că nu voi sancționa, ca lider al Opoziției, absolut orice fel de nefăcută de-a Guvernului, indiferent cum s-ar numi el", a declarat Alina Gorghiu, marți, înainte de ședința grupului PNL de la Senat, potrivit Agerpres


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel