Sergiu și Andrei: Dacă femeia are mereu dreptate, ce se întâmplă când se ceartă două femei?

Sergiu și Andrei au abordat la matinalul Kiss FM, chestiunea delicată a divergențelor din cuplu, observând că femeilor le place să aibă întotdeauna dreptate.

Sergiu și Andrei au abordat la matinalul Kiss FM, chestiunea delicată a divergențelor din cuplu, observând că femeilor le place să aibă întotdeauna dreptate. 

„Eu, când mă cert cu prietena mea, mă cert cu întreaga mea istorie. Scoate din desagă, de...” a spus Sergiu.

Cei doi matinali și-au imaginat cum ar arăta o ceartă ideală. „Să fie cu camere de filmat, cu juriu, ca un concurs. Să se dea reluări cu fazele în care ea plânge și la final să fie Smiley și Bartoș care să sară din dulap strigând: 'Băi, ești nebun! Și-au cerut scuze!' Sau să fie ca la Master Chef. Vine el: 'Ce-ai folosit în cearta asta?' Și ea: 'Păi, am folosit lacrimi de crocodil, ochi de pisică rănită, urlete de uliu și mutră acră de putină'” și-a imaginat Andrei.

„Mie, o fostă prietenă mi-a spus așa: 'Andrei, eu nu vreau să am dreptate, ci pur și simplu mereu am. Pe când tu, vrei mereu să ai dreptate, dar nu ai niciodată'” a continuat realizatorul Kiss FM.

Din toată discuția, Sergiu a rămas cu o nedumerire: „Eu mă întreb: dacă femeia are mereu dreptate, ce se întâmplă când se ceartă două femei?”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel