Sergiu Băhăian riscă 26 de ani de închisoare pentru crime la comandă şi escrocherii

Omul-de-afaceri-Sergiu-Bahaian
Omul-de-afaceri-Sergiu-Bahaian

Pentru comandarea crimelor și uciderea cu cruzime a patru oameni şi înşelarea a zeci de firme folosindu-se de acte false şi cecuri fără acoperire, Sergiu Băhăian riscă o condamnare  la 26 de ani de închisoare. Mai mult, acesta a reuşit să-i convingă pe acoliţii săi să-l sprijine şi să se implice total în afacere. Şi asta în schimbul unor sume derizorii şi uneori chiar cu preţul vieţii.

Sergiu Băhăian era creierul grupării care a îngrozit Constanţa şi autorul moral al celor patru crime cu sânge rece, după cum le-a declarat anchetatorilor chiar principalul său locotenent, Valentin Şlepac.

Grupul condus de Băhăian racola persoane pe numele cărora înfiinţa firme prin intermediul cărora comitea diverse escocherii financiare. Astfel, guparea a reuşit să înşele zeci de societăţi comerciale, prin emiterea de cecuri fără acoperire, obţinerea de împrumuturi bancare cu acte false şi neplata datoriilor. Banii obţinuţi din afacerile ilegale mergeau în cea mai mare parte la Băhăian, dar un anumit procent ajungea şi la Valentin Şlepac. De altfel, acesta se subordona intereselor lui Băhăian, aşa cum rezultă şi din interceptările telefonice, care se regăsesc în motivarea instanţei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel