Serena Williams a fost desemnată jucătoarea anului 2015

Serena Williams a fost votată jucătoarea anului 2015 în urma unui sondaj realizat pe site-ul WTA. Câștigătoare a trei din cele patru titluri de grand slam ale anului, aceasta și-a păstrat poziția de lider de la începutul anului până la sfârșitul acestuia. 

Liderul mondial din tenisul feminin, Serena William a câștigat anul acesta trei din cele patru titluri de grand slam ale anului, la Australian Open, Roland Garros și Wimbledon și a ajuns până în faza semifinalelor la US Open. Astfel, nu a fost o surpriză foarte mare numirea acesteia drept jucătoarea anului 2015. 

Serena a terminat anul cu un record impresionant în ceea ce privește meciurile câștigate/pierdute. Aceasta a câștigat 53 de meciuri, și a pierdut doar trei, în fața Petrei Kvitova (finala Madrid), a Belindei Bencic (semifinală Toronto) și a Robertei Vinci (semifinală US Open). Pe lângă cele trei titluri de grand slam, aceasta și-a însușit și trofeele de la Miami și Cincinnati. 

În cursa pentru titlul de jucătoarea anului au mai fost Agnieszka Radwanska, câștigătoarea din acest an de la Turneul Campioanelor și Garbine Muguruza, jucătoarea de origine spaniolă cu cea mai impresionantă ascensiune în clasamentul WTA. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel