SERENA WILLIAMS - CAROLINE WOZNIACKI, în SEMIFINALE la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014: Serena Williams a distrus o rachetă în timpul semifinalei cu Wozniacki

Serena Williams a făcut un gest uluitor în semifinala de la Turneul Campioanelor 2014, jucată împotriva danezei Caroline Wozniacki.

Dominată clar în primul set de adversara sa, americanca de pe locul 1 WTA a avut o criză de nervi care i-a adus un avertisment din partea arbitrului partidei.

Vezi și: Simona Halep, elogiată în presa americană, care o acuzase de BLAT

La scorul de 4-2 pentru daneză în actul inaugural, Serena Williams a pierdut ultima minge şi Caroline Wozniacki s-a desprins la 5-2.

În acel moment, americanca şi-a ieşit din minţi şi a lovit de trei ori cu racheta în suprafaţa de joc, distrugând-o complet.

Semifinala dintre Serena Williams și Caroline Wozniacki este în plină desfășurare. Daneza a câștigat primul set cu 6-2, iar americanca are 4-2 în actul secund.

În a doua semifinală de la Singapore se vor întâlni Simona Halep și Agnieszka Radwanska, iar partida va fi transmisă aici de WWW.DCNEWS.RO, în format LiveText.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel