SERENA WILLIAMS ABANDON WUHAN: SERENA WILLIAMS a ABANDONAT meciul cu ALIZE CORNET de la WUHAN - VIDEO ȘOCANT

Serena Williams a oferit din nou imagini șocante în timpul unui meci de tenis. În turul 2 de la Wuhan, liderul WTA a abandonat partida cu Alize Cornet, la scorul de 6-5. Americanca a solicitat intervenția medicului, după care a avut nevoie de ajutor pentru a părăsi arena.

Imaginile sunt îngrijorătoare pentru Serena Williams, care nu este la primul incident de acest fel. Numărului 1 mondial i s-a luat tensiunea, a stat cu faţa acoperită în palme şi a avut nevoie de ajutor pentru a putea să părăsească terenul de joc.

Serena Williams a mai fost protagonista unui eveniment asemănător în acest an. La Wimbledon, americanca a părut extrem de slăbită într-un meci de dublu jucat alături de sora ei, Venus Williams. Serena a oferit scene șocante și a abandonat, ea nereuşind atunci să servească şi să se deplaseze coerent. 

Vezi aici imaginile de la Wimbledon: Serena Williams, despre incidentul de la Wimbledon: Nu eram beată sau drogată

Cu doar o zi înainte vorbise despre problemele fizice în tenis

Cu 18 titluri de Mare Șlem în palmares, la 32 de ani, Serena Williams a dezvăluit, luni, cum reuşeşte să se menţină în formă pentru competiţiile mari.

"Eu joc mai puţin şi asta mă ajută foarte mult în carieră. Anul viitor vreau să mă concentrez în continuare doar pe modul în care pot să dobor noi recorduri în Marile Şlemuri. În plus, mă antrenez foarte tare şi nu vreau să mă opresc niciodată din asta. Cât ţine de Na Li, cred că, la un anumit punct, toate corpurile cedează. Na Li a fost o jucătoare excelentă. Rămâne o stea care va străluci întotdeauna", spunea locul 1 WTA.

Citește și: Bombă în tenis! O jucătoare de top se retrage din activitate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel