SENTINȚĂ dosarul Referendumul. Dragnea: Merg la CEDO

Liviu Dragnea a spus că va folosi toate căile legale şi că se gândeşte să se adreseze Curţii Europene pentru Drepturile Omului (CEDO) după ce va primi motivarea sentinţei prin care a fost condamnat în dosarul 'Referendumul'.

'Eu am fost condamnat pentru ceva de care nu am fost acuzat. Eu nu am fost acuzat de DNA că militanţii partidului ar fi putut încălca legea protecţiei datelor personale. Despre asta vorbim. Ca să ştiţi de ce am fost condamnat. Drept pentru care eu mă gândesc serios, aştept totuşi să vină şi motivarea - nu a venit - cred că o să merg şi la CEDO. Mă gândesc serios, orice cale pe care o am la dispoziţie în această lume, în această viaţă, vreau să o folosesc.

Aţi văzut că eu, în toată această perioadă, nu am atacat justiţia, nu am atacat instituţiile, nu am atacat persoane din justiţie, dar dreptul de a spune că mă simt profund nevinovat şi nedreptăţit îl am şi nu o să mi-l ia nimeni. Şi dreptul de a folosi orice cale îl mai am, nu mi-l poate lua nimeni indiferent de consecinţe', a afirmat Dragnea, la Realitatea TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel