Senator, făcut praf de o doctoriță: Și aici faceţi trafic de influenţă?

Situație neașteptată la Spitalul Județean Argeș! O doctoriță l-a înfruntat pe un senator care – datorită influenței sale – a vrut să aibă întâietate la Urgențe.

Un senator de Vâlcea a ajuns la Unitatea de primiri urgențe cu mama sa și, considerând că este sub demnitatea lui să aștepte să-i vină rândul la consultație, a apelat la colegul său, senatorul Șerban Valeca, președintele PSD Argeș.

Acesta l-a contactat pe managerul spitalului, Sorin Vasilescu, care la rândul său a sunat la Unitatea de primiri urgențe pentru ca medicii de acolo să-l primească pe senatorul PSD și pe mama acestuia înaintea celorlalți pacienți care așteptau pe hol.

Doar că doctorița care se afla atunci de serviciu n-a văzut deloc cu ochi buni solicitarea managerului spitalului și l-a făcut praf pe politician astfel încât acesta nu a mai stat nicio clipă în spital.

"Mă, fir-aţi ai dracului voi de nenorociţi, şi aici procedaţi ca politicienii, faceţi trafic de influenţă? Să nu vă prind că vreți să intraţi în faţă...!", i-a spus doctorița senatorului de Vâlcea, scrie Universulargeșean.ro.

VEZI ȘI: Scrisoarea unui medic de familie român "refugiat" în Franța

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel