Urmărește emisiunea live


Senator: Din 'burta pacienților' a scos ministrul cifrele? Nu ne credeți pe toți tâmpiți!

Solutii miraculoase pentru boli rare
Solutii miraculoase pentru boli rare

Senatorul Marius Sorin Bota îl critică vehement pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu. 

"În lipsa realizărilor, flutură pe piață viitoare proiecte care se vor face de către alții. Ministerul Sănătății anunță realizarea în parteneriat public-privat a două spitale în Capitală. Tehnocratul de la Sănătate, nici măcar nu cunoaște legea și încă nu a învățat cum funcționează derularea unei investiții.

Chiar daca este în parteneriat public-privat trebuie să aibă un cost de referință de care sa țină cont pe întreaga durată a negocierilor. Ieri, acesta a declarat că nu au un cost estimativ, doar că se gândesc să nu depășească 100 de milioane de euro un spital. Oare din „burta pacienților" a scos ministrul aceste cifre? Pentru a realiza un parteneriat de proiect public-privat, stimate domnule tehnocrat de la Sănătate, trebuie să aveți în primul rând o analiză de cost, o matrice a riscurilor și bineînțeles un studiu de fezabilitate care să fie și aprobat.

În rest, vă doresc mult succes, că mai aveți încă o nerealizare, dar nu ne credeți pe toți tâmpiți, chiar dacă vă credeți destepții neamului! Acea investiție privată va fi decontata în viitor de CNAS în baza contractelor pe care acele spitale le va avea", a afirmat Sorin Bota, potrivit unui comunicat de presă remis dcnews.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel