Sebastian Lăzăroiu: Sunt sceptic că Diaconescu va intra în turul doi la prezidenţiale

Sebastian Lăzăroiu spune că fostul consilier prezidențial, Cristian Diaconescu, nominalizat din partea PMP la alegerile prezidențiale, are "o problemă de vizibilitate" şi afirmă că nu-l vede pe acesta în turul doi la alegerile prezidenţiale din toamnă. 

Sebastian Lăzăroiu a declarat la RFI că "din toţi candidaţii pe care îi avem acum, probabil că e cel mai pregătit pentru funcţia de preşedinte. Pe de altă parte, eu sunt foarte sceptic că el va reuşi în timpul foarte scurt rămas să-şi crească vizibilitatea, pentru că el are o problemă de vizibilitate, spre deosebire de ceilalţi candidaţi, despre care se vorbeşte de mai mult timp şi în viaţa politică şi legat strict de candidatura la prezidenţiale. Or el nu e în situaţia asta. El are zilele numărate, din punct de vedere al candidaturii".

Citește și: Sebastian Lăzăroiu: S-ar putea să avem prezidențiale și în 2015

"Nici acum nu este foarte vizibil. Practic, n-ar trebui să treacă o zi în care Cristian Diaconescu să nu iasă şi să-şi contureze profilul de candidat la prezidenţiale. Sunt mulţi care n-au auzit de Cristian Diaconescu, sunt convins de asta şi nu-l identifică ca şi profil de candidat. Deci eu sunt destul de sceptic că va reuşi intrarea în al doilea tur de scrutin, având în vedere timpul foarte scurt rămas până la campania electorală", afirmă fostul consilier prezidenţial.

Citește și: Sebastian Lăzăroiu avertizează: Candidatul PMP are handicapuri majore

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel