Sebastian Ghiţă, la DIICOT în cazul "Cucuveaua mov"

Sebastian Ghiţă este audiat, luni, la sediul DIICOT în calitate de martor în dosarul Black Cube - Kovesi.

Deputatul Sebastian  Ghiţă a declarat că nu are multe detalii despre motivul pentru care a fost chemat de procurori, dar este convins că operaţiunea de spionaj a agenţiei Black Cube, este în atenţia procurorilor DIICOT.

"Nu am multe detalii înainte să vorbesc cu domnii procurori. Sunt convins că acea operaţiune a unor agenţii străine de spionaj este în atenţia procurorilor şi că principala ţintă a fost Laura Codruţa Kovesi, probabil procurorii verifică dacă acea adresa ascunsă este una dintre adresele pe care cei de la Black Cube le-au spart şi din care s-au putut afla informaţii secrete ale statului român", a spus Sebastian Ghiţă înainte de a intra la audieri.

Deputatul a mai spus că adresa de e-mail [email protected] a fost spartă de către cei de la Black Cube care au aflat în acest mod informaţii secrete din DNA.

Trei israelieni au fost puşi sub acuzare în acest dosarul Black Cube - Ron Weiner, David Geclowicz şi Yossi Barkshtein. Ultimul a reuşit să fugă din România, pe numele lui fiind emis un mandat de arestare în lipsă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel