Sebastian Ghiță urmărit penal. Cozmin Gușă: Acest caz reașază binomul SRI-DNA

Consultantul politic, Cozmin Gușă, a declarat, marți, la Realitatea TV, cu privire la dosarul de fraudă cu fonduri europene, în care este implicat Sebastian Ghiță, dar și familia premierului Victor Ponta, că "după marele deficit al dificit de imagine al SRI, care a fost înregistrat în urma discuțiilor publice ale Elenei Udrea și cu o contribuție importantă a nevolnicei Comisii de control a SRI", acest caz "rezolvă unele rețineri în ceea ce privește atitudinea SRI în binom cu DNA".

"Noi ne putem distra aici că vorbim de fonduri europene, de cumnată, de soră, de fosta nevastă, numai că este vorba de împărțirea unor fonduri europene, care înseamnă decizii în statul român sau de câștig de licitații care înseamnă decizii, în statul român, luate sub influența unor grupuri care, astăzi, se dovedesc a fi mafiote, așa cum se vorbea la Realitatea de ceva vreme. Am patru subcapitole scurte pe care vreau să le relatez aici: primul se referă la binomul SRI-DNA, al doilea se referă la Sebastian Ghiță, al treilea la Victor Ponta și al patrulea la comparațiile Udrea- Băsescu, pentru că am văzut ce ați discutat și am putea să clarificăm ceea ce se întâmplă astăzi și ceea ce este de maximă importanță pentru statul român", a declarat Cozmin Gușă.

În acest sens, consultantul politic afirmă că șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, "dovedește că acționează în baza unui proiect de decongestionare a nucleului puterii, în statul român", acest caz reașezând "binomul SRI-DNA care, astăzi, poate să primească o bilă albă, din partea tuturor", în contextul în care "speculațiile care s-au făcut legate de Ghiță și vârful SRI afectau posibilele anchete ale DNA".

"Unu. Eu o tot laud pe doamna Kovesi, pe Laura Codruța Kovesi și mi-am atras foarte multe înjurături și critici, de la niște trusturi concurente, unele cu audiență populară, altele cu audiență mai mică, dar specifică. Doamna Kovesi dovedește că acționează în baza unui proiect de decongestionare a nucleului puterii, în statul român, și să vedem dacă va reuși și purjarea. După marele dificit de imagine al SRI, care a fost înregistrat în urma discuțiilor publice ale Elenei Udrea și cu o contribuție importantă a nevolnicei Comisii de control a SRI, cazul de astăzi, a familiei lui Victor Ponta și cu Sebastian Ghiță rezolvă unele rețineri în ceea ce privește atitudinea SRI în binom cu DNA, în sensul că  reașază acest binom care astăzi poate să primească o bilă albă, din partea tuturor, pentru că speculațiile care s-au făcut legate de Ghiță și vârful SRI afectau posibilele anchete ale DNA, pe care cu toții le așteptam (...) Astăzi, ceea ce se întâmplă, îi confirmă cu vârf și îndesat și, din nefericire, poate să îi și sperie pe români", a mai spus consultantul politic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel