Sebastian Ghiță, nouă formațiune politică: E nevoie şi de modificarea legii partidelor politice

Sebastian Ghiţă își face partid. Deputatul spune că nu se va afla în fruntea noii formaţiuni politice şi adaugă faptul că din ea vor face parte mai ales oameni tineri.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Oana Stancu, dezvăluiri neștiute despre familia sa. Ce se întâmplă de câteva luni

Sebastian Ghiţă adaugă că este nevoie şi de modificarea legii partidelor politice.

"Astăzi, partidele sunt croite prost şi ele, înăuntrul lor generează oameni care cresc pe criterii nu de performanţă, ci pe criterii de clientelism, corupţie. Este un întreg mecanism de hoţie şi de fraudare. Ne păcălim toţi şi vrem să credem că aceste entităţi şi organizaţii sunt cele care ne dau conducătorii. Dacă aceste organizaţii sunt false, corupte şi neperformante, credeţi că vor da conducători performanţi?", spus el.

"Astăzi, un om nu poate face carieră politică. Cine vrea să ajungă sus, trebuie să se poarte bine și frumos cu șeful. Sunt propulsaţi oameni care câştigă pentru ei înşişi şi pentru partid. În partide, oamenilor nu li se dă voie să promoveze. Oamenii sunt puşi să se prostitueze", a mai declarat Sebastian Ghiţă, într-o intervenţie telefonică la Digi 24.

Întrebat despre partidul pe care îl va înfiinţa, Sebastian Ghiță a precizat că nu este vorba despre un partid, ci despre o mişcare politică pe care vrea să o stârnească şi care speră să se transforme într-un partid. El a precizat că în această mişcare politică vor fi primiţi tineri, antreprenori, studenţi, persoane până în vârsta de 35 de ani, care nu au făcut parte din structuri locale şi centrale.

"PSD vrea să se reformeze, dar mai încet. Eu vreau mâine. (...) Nu îmi pregătesc un partid, dar împreună cu alţi tineri o să încerc să stârnesc o mişcare politică care se poate transforma în partid. Poate nu vor semna oamenii. Vom încerca să facem ceva. Nu e partidul lui Ghiţă şi veţi vedea acest lucru. Nu voi fi preşedintele partidului, dar poate fi un nou partid. Invit tineri, oameni de până la 35 de ani care nu au avut de-a face cu administrația locală sau centrală până acum", a mai spus Sebastian Ghiță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel