Sebastian Bodu: Am contribuția mea la încarcerarea lui Radu Mazăre. Eu am trimis dosarul la DNA

Sebastian Bodu, fost șef al ANAF, susține că a instrumentat, între 2005 și 2007, dosarul cu privire la construirea mall-ului din Parcul Tăbăcărie pe parcele retrocedate.

Fostul europarlamentar PDL subliniază că a făcut un control cu privire la informația despre neregulile în ceea ce privește retrocedarea unor suprafețe întinse din parcul Tăbăcărie și a trimis dosarul la DNA.

Sebastian Bodu susține că persoanele care au fost cerere de retrocedare erau parte din familia lui Radu Mazăre, iar mall-ul a fost construit pe parcele retrocedate. "Deci pot spune am partea mea de contribuţie la încarcerarea lui Mazăre", spune Sebastian Bodu, scrie Adevărul

VEZI ȘI: DNA OFICIAL: De ce a fost reținut Radu Mazăre

Tot Sebastian Bodu scria, în luna aprilie a anului 2014, pe pagina sa de Facebook: "Băi, ăștia de la PSD, dosarul lui Mazăre cu retrocedarea terenurilor din Constanța și Mamaia nu l-a făcut Băsescu. Știu că pe el îl bănuiți că face dosare politice dar de data asta eu l-am făcut, atunci când am fost președinte al ANAF. Și pe mine nu mă puteți bănui că nu aș fi facut un probatoriu beton". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel