UNPR a primit o ofertă pentru abandonarea PSD

Mircea Geoană are planuri mari cu UNPR. PSRO nu va ezita să intre într-un dialog structurat cu formațiunea condusă acum de Valeriu Steriu. 

Mircea Geoană a spus, marţi seară, la Realitatea TV, că "trebuie salutată schimbarea de atitudine pe care conferinţa de la UNPR şi alegerea lui Vali Steriu au adus-o". Mai mult, președintele PSRO a spus că în UNPR sunt oameni de calitate, mulţi îi sunt prieteni de mulţi ani, iar pe preşedintele UNPR, Valeriu Steriu, îl cunoaşte de mult timp.

Alternativă de stânga

Mircea Geoană vede posibil ca UNPR și PSRO să construiască un mare partid de stânga: "Cred că se poate construi o adevărată alternativă pe stânga, nu ştiu cât de repede, nu ştiu în ce condiţii, timpul e foarte comprimat până la locale, dar venirea lui Steriu şi venirea unor oameni cu care eu am lucrat şi pentru care pot să garantez că sunt oameni serioşi este o veste bună pentru stânga românească. Nu vom ezita să intrăm într-un dialog structurat cu domniile lor, vom vedea ce se poate face până la locale. Ideea unui partid puternic de stânga, alternativă la actualul PSD, este un proiect bun pentru România, este un proiect bun inclusiv pentru PSD, un pic de competiţie, apropo de economia de piaţă, nu strică nimănui". 

Acord postelectoral

Liderul PSRO a vorbit despre o majoritate UNPR-PSRO-PNL postelectorală: "E un acord postelectoral. Până în alegerile locale merge fiecare pe candidaţii proprii. Avem candidaţi excepţional de buni în foarte multe locuri din ţară, vom câştiga primării importante. După locale, trebuie să facem majorităţi, pentru că trebuie guvernată ţara. Discuţiile care au avut loc în aceste zile şi pe care le-am avut şi eu cu Vali Steriu, cu echipa de conducere de la UNPR, cu doamna Gorghiu, arată că se poate construi postelectoral o majoritate care să prefigureze majoritatea de guvernare din noiembrie, de după alegerile parlamentare. (...) Trebuie să oferim o stabilitate politică României. (...) Sunt mai puţin interesat în jocul politic, mă interesează să construim la PSRO". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel