Se cere demisia unui ministru tehnocrat. Apel către Dacian Cioloș

Asociaţia Magistraţilor din România cere demiterea Ralucăi Prună din funcţia de ministru al Justiţiei! Judecătorii şi procurorii sunt de părere  că temele din agenda ministerială "nu au legătură cu obiectivele sistemului judiciar".

Semnatarii apelului susţin că între ministrul Justiţiei şi corpul de magistraţi "sunt diferenţe ireconciliabile" şi că în cele zece luni de mandat ministrul ar fi generat, ca urmare a poziţiilor luate, o ruptură adâncă între minister şi corpul de magistraţi. Ca urmare a acestor nemulţumiri, semnatarii îi cer premierului Cioloş eliberarea "de îndată" a Ralucăi Prună din funcţia de ministru.

"Asociaţia Magistraţilor din România (AMR) solicită domnului Dacian Cioloş, Prim – Ministrul României, eliberarea de îndată din funcţie a doamnei Raluca Alexandra Prună care – prin recomandările pe care le formulează, cu nesocotirea evidentă şi gravă a pricipiilor în lipsa cărora nu pot fi definite şi dezvoltate valorile statului democratic – a probat că nu înţelege rolul şi locul justiţiei în societate, de vreme ce temele propuse a fi dezbătute şi detaliate de doamna ministrul Raluca Alexandra Prună, ca parte a agedei ministeriale ori a celei personale, nu au legătură cu obiectivele sistemului judiciar a căror atingere trebuie să constituie un subiect prioritar", transmite asociaţia printr-un comunicat de presă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel