Scrisoare din PNL către Gorghiu și Blaga: Opriţi DEZASTRUL!

Greii din PNL Buzău se opun cu vehemență intrării în partid a social-democraților: Ion Vasile și Adrian Mocanu. În acest sens, liberalii au transmis o scrisoare deschisă către Alina Gorghiu și Vasile Blaga pentru a le explica situația de la Buzău.

SCRISOARE DESCHISA ADRESATA COPRESEDINTILOR PNL
ALINA GORGHIU SI VASILE BLAGA:

Stimaţi copreşedinţi ai Partidului Naţional Liberal, membrii organizaţiilor Locale ale P.N.L. Nehoiu, Pătârlagele şi comuna Gura-Teghii, judeţul Buzău, Vă comunică pe această cale că sunt categoric împotriva primirii în rândurile P.N.L., şi cu atât mai mult în conducerea P.N.L. Buzău, a domnilor Ion Vasile, Mocanu Adrian şi Popa Constantin, din următoare considerente:

"domnul senator Ion Vasile este perceput la nivel naţional ca unul dintre puţinii apropiaţi ai domnului Ion Iliescu, iar la nivelul judeţului Buzău, dar mai ales al Văii Buzăului, este perceput ca protectorul lui Omar Hayssam, cel ce a distrus SC „Foresta Nehoiu" SA, lăsând astfel fără locuri de muncă peste 2800 de salariaţi ai acestei societăţi, aparţinând localităţilor Pârscov, Bădila, Ruşavăţu, Cislău, Pătâ rlagele, Pănătău, Colţi, Gura-Teghii, Siriu şi Nehoiu; aceştia au fost afectaţi de acţiunile dumnealui inclusiv în momentul pensionării, primind pensii diminuate, din cauza neplăţii contribuţiei către Casa de Asigurări de Sănătate pentru salariaţi, de către Omar Hayssam; astfel, numirea domnului Ion Vasile într-o funcţie de conducere a P.N.L. Buzău echivalează cu transformarea organizaţiei în „fratele mai mic" al, P.S.D. -domnul Mocanu Adrian, deputat PSD., după ce a reusit 0 performanţă unică în ţară, aceea de a candida pentru unul dintre colegiile de deputat, în acelaşi timp în care tatăl său, Mocanu Victor, candida ca senator P.S.D. din partea aceluiaşi colegiu, a fost, împreună cu nasul său, Boşcodeală Constantin, primarul oraşului Buzău, şi tatăl său la cârma organizaţiei P.S.D. Buzău, descoperindue şi fulgerător vocaţia liberală, imediat ce acest trio, din care făcea parte, a fost înlăturat de la conducerea P.S.D. Buzău; -domnul Popa Constantin, senator U.N.P.R., s-a „îndrăgostit" de P.N.L. imediat ce a observat că procentul U.N.P.R. a scăzut dramatic în sondaje şi că acest procent este incompatibil cu aspiraţiile dumnealui, acelea de a obţine un nou mandat de senator.

Doamnă Alina Gorghiu şi domnule Vasile Blaga, atunci când aceşti domni şi-au manifestat dorinţa acerbă de a intra în rândurile P.N.L., i-a întrebat cineva cum de nu şi-au descoperit „vocaţia" liberală atunci când fie erau la conducerea partidului de provenienţă, fie partidul dumnealor era la guvernare, şi nu abia după ce au fost înlăturaţi? Subliniem că toate cele trei organizaţii sunt formate din oameni verticali şi loiali P.N.L., care nu au cedat presiunilor şi tentaţiilor din perioada ordonanţei traseismului politic, când singurul preşedinte de Consiliu Judeţean P.N.L., Bîgiu Marian Cristinel, a migrat la P.S.D. cu peste 30 de primari şi mulţi consilieri locali, decapitând astfel organizaţia P.N.L. Buzău.

[citeste si]

Partidul National Liberal, pentru a fi puternic şi stabil, trebuie să-şi crească lidern, nu sa importe traseisti cu buzunarele pline, care ne vor trăda, aşa cum au mai făcut-o şi înainte, cu partidele din care vin. Considerăm că un lider politic, pentru a avea succes, trebuie ales şi nu impus, trebuie iubit de bunăvoie, nu urât şi mai ales trebuie să convingă, nu să impună.

Vă rugăm pe această cale să daţi dovadă de maturitate politică şi să nu aprobaţi aderarea celor trel domni în rândurile P.N.L. În caz contrar, la Buzău nu se va mai putea discuta de un partid liberal, ci de două partide P.S.D., doar că unul se va numi P.N.L. . Astfel veţi avea la Buzău un Partid Naţional Liberal doar cu membri, dar fără LIBERALI. Ce le veţi spune atunci tinerilor şi oamenilor oneşti din această ţară care şi-au pus speranţele în dumneavoastră, că veţi schimba clasa politică promovând competenţa, cinstea, verticalitatea, când veţi avea în P.N.L. oameni precum Ion Vasile, Mocanu Adrian şi Popa Constantin? Cum veţi justifica respectarea principiilor de integritate şi democraţia în P.N.L.?

Ce le veţi spune adevăraţilor liberali, care v-au fost aproape la greu, când vă vor întreba din ce
raţiuni politice i-aţi umilit prin încredinţarea conducerii P.N.L. Buzău unor oameni care reprezintă chintesenţa P.S.D.-ului? Vă stă în putere să Opriţi dezintegrarea P.N.L.-ului şi pesedizarea acestuia! Vă stă în putere să opriţi dezastrul devenirii acestei organizaţii o amintire, la fel ca P.N.T.C.D., ce a fost distrus, de asemenea, tot de foştii comunişti!

PNL Buzau

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel