Scriitorii pușcăriași, apărați din ALDE. "Toată lumea va plăti. Veți vedea!"

Cătălin Beciu, vicepreședintele ALDE, consideră că Guvernul Dacian Cioloș este unul fanariot, care comite o mârșăvie prin eliminarea posibilității de a fi redusă pedeapsa de închisoare cu executare prin scrierea unor cărți de către cei condamnați. 

"Guvernul fanariot, al lui, a început ofensiva mediatică împotriva celor deja condamnaţi la ani grei de puşcărie", este de părere Cătălin Beciu.

Vicepreședintele ALDE subliniază că "Tema săptămânii este cea cu scriitorii puşcăriaşi. Întrebare corectă: cum au scris unii o carte în două zile? Răspuns corect: aşa cum a citit judecătoarea Camelia Bogdan rechizitoriul lui Voiculescu, adică vreo doi metri cubi de hârtii, într-o singură zi. Să nu interpretaţi că îl simpatizez pe Voiculescu, că nu este cazul. Vreau doar să fiu obiectiv. Eliminarea posibilităţii ca un puşcăriaş să acţioneze legal pentru a-şi reduce pedeapsa este o mârşăvie. Acţiunea este îndreptată împotriva unei singure persoane şi este ilegală".  

[citeste si]

"Criteriile şi comisiile trebuiau verificate. În orice ţară civilizată, oamenii ies mai devreme din închisoare, de exemplu pentru bună purtare, atunci când au dovedit că s-au îndreptat. De la acel moment, puşcăria nu-şi mai are rostul, cu excepţia situaţiilor în care un procuror şef vrea să se răzbune pe un deţinut. Ăsta este un abuz uriaş, care va fi şi el plătit, ca toate abuzurile, atunci când vremurile se vor schimba. Ele întotdeauna se schimbă. Interesant este că niciodată cei aflaţi la butoane nu cred asta, aşa că sunt mereu nepregătiţi. N-a fost nicio aluzie...", a mai declarat Cătălin Beciu. 

Liderul ALDE a conchis: "Abuzurile justiţiei lasă urme, pe care tot unii din sistem, dornici de a-şi lua tot felul de revanşe, le vor vinde celor care vor veni. Toată lumea va plăti, incluzându-i şi pe cei cu 'garanţii externe'. Veţi vedea!".  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel