Schneider Electric lansează o nouă gamă de centrale de măsură de mare precizie

Schneider Electric, specialistul mondial în managementul energiei, a lansat pe piața din România gama de centrale de măsură PowerLogic PM5000. Aceste produse completează portofoliul de contoare electrice, contoare de energie și centrale de măsură al companiei, fiind proiectate pe o platformă de măsurare compactă și accesibilă din punctul de vedere al prețurilor.

Schneider Electric, specialistul mondial în managementul energiei, a lansat pe piața din România gama de centrale de măsură PowerLogic PM5000. Aceste produse completează portofoliul de contoare electrice, contoare de energie și centrale de măsură al companiei, fiind proiectate pe o platformă de măsurare compactă și accesibilă din punctul de vedere al prețurilor. 

Noile modele PM5000 acoperă un spectru larg de aplicații comerciale și industriale, precum și o paletă extinsă de bugete. Produsele sunt fiabile, de mare precizie, conforme cu standardele internaționale de măsurare IEC 62052/53, IEC 61557-12 și IEC 61053-22: modelele PM5100 și PM5300 sunt clasa 0.5S, în timp ce produsele PM5500 sunt clasa 0.2S.

Fiecare centrală de măsură din seria PowerLogic PM5000 oferă combinații de funcții destinate să îndeplinească cerințele aplicațiilor de management al costurilor cu energia. Caracteristici esențiale precum opțiuni de comunicație și de intrare-ieșire (I/O), un ceas cu baterie care arată timpul real, alarme, programe pentru tarife multiple, conformitate cu MID și înregistrarea datelor și a evenimentelor asigură capabilități de alocare a costurilor cu energia și de contorizare și sub-facturare pentru chiriași.

„Gama PM5000 elimină orice incertitudine legată de facturarea costurilor cu energia, deoarece noile centrale de măsură sunt meticulos proiectate pentru aplicațiile de înaltă calitate,” a declarat Petre Butu, Vicepreședinte al Diviziei Partners în cadrul Schneider Electric România. „O caracteristică importantă a noii game constă în îmbinarea nivelului înalt de calitate și a accesibilității din punctul de vedere al costurilor într-un produs ușor de comandat, de utilizat și care poate fi instalat cu ușurință într-un decupaj standard de tip DIN.” Orice model din seria PM5000 este un instrument excelent care îi poate ajuta pe utilizatori să îmbunătățească eficiența operațională, fiabilitatea rețelei și performanțele de business.

Centralele de măsură din noua gamă oferă acces la informații în limbile engleză, spaniolă, franceză, italiană, germană, portugheză, chineză și rusă. Produsele se conectează direct la rețele de până la 690 V L-L fără transformatoare de tensiune. Memoria internă stochează informațiile esențiale, iar capacitățile de înregistrare a datelor variază în funcție de modelele folosite, PM5300 sau PM5500. Modelele de vârf PM5500 prezintă patru intrări de curent, pagini web disponibile pe dispozitiv pentru urmărirea în timp real a informațiilor stocate, capabilități armonice îmbunătățite, precum și două porturi Ethernet pentru a conecta centralele de măsură între ele, reducând astfel costurile legate de instalare și cablare.

Pentru a afla mai multe detalii despre seria de centrale de măsură PowerLogic PM5500 și despre soluțiile asociate acesteia, vă rugăm să vizitați www.schneider-electric.com. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel