Schimbări de forțe în PNL. Decizii majore la nivelul conducerii

Deputatul Ionuţ Stroe a fost desemnat, vineri seara, în cadrul Comitetului Judeţean Executiv al PNL Dolj, preşedinte interimar al filialei Craiova, în locul lui Ştefan Stoica care deţinea această funcţie de circa o lună de zile.

Preşedintele PNL Dolj, Nicolae Giugea, a declarat pentru Agerpres că, potrivit unei negocieri la nivelul central al partidului, preşedintele filialei Craiova trebuie să fie unul dintre reprezentanţii "vechiului PNL", în condiţiile în care preşedintele organizaţiei judeţene provine de la "fostul PDL".

"A fost o negociere la nivel central în momentul în care s-a desemnat preşedinte unic al organizaţiei judeţene PNL, potrivit căreia preşedintele PNL Craiova trebuie să fie un reprezentat al vechiului PNL. Iar colegii liberali de la vechiul PNL Dolj l-au desemnat pe Ionuţ Stroe pentru a ocupa funcţia de preşedinte al PNL Craiova", a afirmat Nicolae Giugea.

Potrivit sursei citate, Ştefan Stoica, care era prim-vicepreşedinte al PNL Dolj, a fost desemnat vineri seara şi prim-vicepreşedinte al filialei Craiova. Stoica a fost desemnat pe 10 iunie preşedinte interimar al PNL Craiova după ce Pavel Badea şi-a dat demisia din această funcţie în urma rezultatului de 12,7% obţinut în calitate de candidat al partidului pentru Primăria Craiova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel