Schimbare fulger la Realitatea! Emisiunea, scoasă din grilă

Realitatea TV a făcut o schimbare bruscă în grila de programe și a scos o emisiune după doar patru ediții.

Emisiunea Combat News, realizată de Alexandru Căutiș și Mădălina Vasile, a ieșit din grila Realitatea TV după numai patru ediții. Producția difuzată pe tronsonul 14.00 – 15.00 a fost înlocuită de vineri, de o emisiune prezentată de Marinela Mititelu de la Parlament.

„Nu am un motiv pentru care să fiu de acord și pe care să-l înțeleg (legat de scoaterea emisiunii din grilă – n.r.). Mai departe cred că ar trebuie să-l întrebați pe Cozmin Gușă, probabil are motivele lui pentru această decizie."

Pe de altă parte, întrebat dacă va merge la vreo altă emisiune a postului, acesta a declarat: „Am decis să nu încerc alte formate „de fugă" și sper că cei de la Realitatea TV să țină cont că se pot face emisiuni care să atragă un public numeros."

Cozmin Gușă, acționar Realitatea TV, a declarat pentru Paginademedia.ro că emisiunea cu Mădălina Vasile și Alexandru a fost "o probă", dar s-a dovedit că între cei doi "nu a existat o chimie".
"Emisiunea a fost mai degrabă o probă. A fost o încercare de a dinamiza mijlocul zilei, unde erau înainte Ema Zeicescu și Ovidiu Marincea. A fost o probă, dar între cei doi nu a părut să existe o "chimie", a declarat Gușă pentru Paginademedia.ro.

"Mădălina a trecut pe știri, iar Căutiș va rămâne invitat în emisiuni", a mai spus Cozmin Gușă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel