SCENARIUL lui Radu Tudor cu privire la SCANDALUL cu Mircea Băsescu. Cum comentează Adrian Ursu

După ce Mircea Băsescu a fost reținut joi pentru 24 de ore, Radu Tudor a spus ce crede că urmează să se întâmple în acest scandal. De asemenea, invitat la "Sinteza Zilei", Adrian Ursu a zis că Traian Băsescu ar sacrifica orice pentru ca sistemul său să rămână la putere.

VEZI ȘI: SCANDAL MIRCEA BĂSESCU. Ciutacu: E aproape IMPOSIBIL așa ceva

"Nu știu cât este sacrifiul fratelui, cât este sacrificiul lui Traian Băsescu. Cert este că ambii ies cu imaginea făcută praf prin gesturile proprii, nu prin gesturile altora. Nimeni nu a pus mâna pe bani în locul lor. Singuri au stat la masă cu interlopii. Mai este o chestiune: sunt ferm convins că după această poveste Mircea Băsescu va fi liber. Este convingerea mea că mâine va primi o decize de eliberare sub control judiciar. Nu va fi arestat pentru 30 de zile. În plus, sunt ferm convins că Traian Băsescu își va reabilita imaginea făcută praf printr-o campanie foarte solidă de arestare a adversarilor săi politici", a spus Radu Tudor la "Sinteza Zilei".

VEZI ȘI: Banciu: TRAIAN BĂSESCU nu ar fi trebuit să spună AȘA CEVA 

"Traian Băsescu ar sacrifica orice pentru a rămâne la putere, mai ales ca să rămână sistemul care îl sprijină. Cred că după această operațiune s-ar putea să dispară chiar și Traian Băsescu, dar să rămână sistemul", a spus Adrian Ursu la "Sinteza Zilei".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel