Scenariu după reținerea lui Olteanu. Gorghiu: E o ABERAȚIE

Mai mulți jurnaliști au lansat ipoteza că înlăturarea lui Bogdan Olteanu de la BNR îi lasă drum liber lui Lucian Isar, soțul Alinei Gorghiu. 

Copreședinta PNL a răspuns, la Antena 3: "Am aranjat denunțul cu un om care era la pușcărie și care a fost asociat cu Sorin Ovidiu Vîntu pe care eu nu-l cunosc și cu soțul meu care critică BNR de vreo 20 de ani, înainte să se căsătorească cu mine și tot așa. E o aberație! Nu vreau să intru în scenarii fantasmagorice exprimate de mai știu eu cine. Nu are niciun fel de legătură. Da, soțul meu a funcționat în sistemul bancar, asta e meseria lui. Faptul că a criticat BNR în mod constant nu e surpriză pentru nimeni. Înainte să mă căsătoresc cu el, o face în mod legitim din punctul lui de vedere. Aș zice să nu amestecăm cariera mea politică cu cariera profesională a soțului meu, care, săracul nu e nici măcar membru de partid". 

Alina Gorghiu a spus că soțul său este nedreptățit de comentarii care-i afectează parcursul profesional din cauză că ea este lider al PNL. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel