Scenariu-bombă la revenirea lui Traian Băsescu. Sondaj exclusiv DCNews

Traian Băsescu a revenit. Este președinte... președinte de partid, al Mișcării Populare. 

Jurnalistul Cătălin Striblea a opinat, pe blogul său, că Traian Băsescu ar urma să țintească electoratul lăsat de tribunul Corneliu Vadim Tudor: "Cred că Traian Băsescu se duce țintă spre fosta zonă a lui Vadim Tudor. De altfel, la un moment dat, a făcut o remarcă despre Oana Zăvoranu și ca să fim convinși că nu e o greșeală că vizează acel public a adăugat: 'a rămas să mai intru și în gura distinsei doamne'. Cred că e o frază ce va face carieră". 

La o zi după moartea tribunului Corneliu Vadim Tudor, dcnews.ro a lansat un sondaj în care vă întreba "Cine preia discursul naționalist al lui Corneliu Vadim Tudor?". Fostul președinte Traian Băsescu, care atunci nu-și anunțase înscrierea în PMP, a fost clasat pe locul al doilea în sondajul dcnews.ro, cu 25% din voturi. 

 (w670)

N-ar fi prima oară când Traian Băsescu țintește electoratul tribunului. La alegerile prezidențiale din 2004, Traian Băsescu,  a preluat, în turul doi, o parte din electoratul naționalist al lui Corneliu Vadim Tudor, când s-a adresat oamenilor nemulțumiți de politicienii corupții, oamenilor frustrați de condițiile de viață.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel