EXCLUSIV  Scenarii halucinante despre preotul Negoiță după ce s-a retras din cursa electorală. Prima reacție

Pr. Prof. Dr. Paul Iulius Negoiță a decis să nu se mai înscrie în cursa electorală pentru Primăria Buzău. 

Motivaţia nu este una ascunsă ci una simplă. În ultimul timp, oamenii l-au rugat să nu abandoneze ceea ce au făcut împreună. Aceste insistențe l-au pus pe gânduri. Odată cu primirea semnăturilor pentru candidatură, preotul a mai primit o lista cu semnături şi un mesaj scurt: "nu suportăm gândul că duminica nu o să ne mai vorbiţi, sunteţi un simbol şi va rugăm să rămâneţi. Vă vom susţine indiferent de decizie, dar aplecaţi-vă asupra rugăminţii noastre!".

Ulterior, au apărut pe rețelele de socializare, dar și într-un ziar local tot felul de scenarii care mai de care mai halucinante. Unul dintre ele este că Paul Iulius Negoiță se pregătește pentru alegerile parlamentare. Un alt scenariu vehiculat este că ar fi primit între 250.000 și 300.000 de euro pentru a se retrage din cursa pentru Primăria Buzău. 

Contactat de DC News, Pr. Prof. Dr. Paul Iulius Negoiță a negat toate speculațiile care îl vizau.

"Dumneavoastră credeți așa ceva? Voi face plângere la Poliţie. Rog organele îndreptățite să se autosesizeze. Vreau să se investigheze cazul. E normal să răspund. Oricum ştiu acum cine plăteşte. O să fie o campanie interesantă la Buzău. Vreau să intervină organele de control. Este foarte important. Vreau să mi se verfice absolut tot. M-aș bucura ca un periodic să ceara verificarea speței. Eu sunt de acord. Jurnalistul de la publicația respectivă a făcut același lucru și acum patru ani, adică a scris niște nenorociri despre mine. Totul era fals. Acel jurnalist este un fost preot, un fost preot care a fost dat afară pentru fapte legate de imoralitate. El a mai scris chestiuni de acest gen despre mine și în campania trecută. Ceea ce a scris va face obiectul unui proces de calomnie pentru că deja este o formă continuă de atac la persoană. Cred că doar așa poate fi sancționat. Mi-aș dori foarte mult ca o instituție a statului să se autosesizeze și să verifice aceste lucruri. Mi-aș dori foarte mult pentru sănătatea unei campanii electorale. Este normal să se ia măsuri. Sunt calomniat. Știu cine este în spatele jurnalistului care scrie așa ceva despre mine. (...) Știu că unii și-ar fi dorit să candidez pentru a-și regla treburile interne în partid, dar motivația mea nu a fost de a intra în jocuri politice", a spus Paul Iulius Negoiță pentru DC News.

"Nu am furat niciodată nimic, nu am făcut niciodată afaceri cu statul, nu am luat niciodată nimic. În aceste condiții, pot sta foarte liniștit. Nu am nicio problemă", a adăugat Paul Iulius Negoiță. 

Întrebat de unde crede că pornesc aceste scenarii, preotul ne-a spus: "Cei care credeau că eu pot accepta sprijin să-și rezolve problemele în PSD... s-au înșelat ca de fiecare dată. E grav. Ar trebui să răspund dacă este adevărat. După Paște voi descrie ce se întamplă la Buzău".   

VEZI ȘI: Paul Iulius Negoiță, INTERVIU. Ce se întâmplă de Revelion la Biserică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel