Scarlett Johansson în ”Lucy”. Filmul, pe primul loc în box-office-ul american

scarlett johansson la venetia 1
scarlett johansson la venetia 1

Scarlett Johansson în ”Lucy”. Scarlett Johansson și-a confirmat popularitatea ca eroină a filmelor de acțiune prin succesul noului său film, 'Lucy', care a avut încasări de 44 de milioane de dolari la sfârșitul săptămânii trecute, potrivit portalului de specialitate Box Office Mojo, citat marți de EFE.

Scarlett Johansson în ”Lucy”. Filmul, regizat de francezul Luc Besson, și-a recuperat astfel bugetul după doar trei zile de la lansare. 'Lucy' este un film care explorează ce se întâmplă cu o persoană care își folosește 100 % din capacitatea sa cerebrală și care poate avea acces la cele mai ascunse unghere ale minții.

Scarlett Johansson în ”Lucy”. Scarlett Johansson, noua eroină a lui Besson cum au fost în trecut Natalie Portman și Milla Jovovich, joacă rolul unei studente americane din Taiwan care, în mod accidental, obține puteri supraomenești care încep să se dezvolte treptat. Actrița își consolidează astfel cariera în genul filmelor de acțiune după rolul său din 'The Avengers' și din alte ecranizări ale universului Marvel.

Al doilea loc în box office-ul american este ocupat de filmul de acțiune și aventuri 'Hercules', al regizorului Brett Ratner, cu încasări de 29 de milioane de dolari. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel