Scandalul ursului ucis: Protest inedit în capitală

Continuă protestele după împușcarea ursului din Sibiu. La București va avea loc o manifestație inedită. Protestatarii sunt invitați să aducă un urs din pluș pe care în final să îl dăruiască unor copii.

TRASEUL obisnuit: Universitate-Victoriei


Cum demult s-au plictisit sa ne vada in strada pentru "niste javre", e timpul sa iesim pentru ursuletul (de numai 6 luni) ucis intr-un mod ilegal, miseleste, de niste imbecili agitati, mai ales fiindca nu se vor astepta. Si implicit pentru mama lui care sigur a fost ucisa, si pentru atatia ursi ucisi dupa ce le-au distrus casele (padurile).
Au comis o crima care trebuie platita. O cerem noi, cetateni de bun simt, care stim ca absolut orice viata conteaza.


"Dom'le, am incercat cu tranchilizante si nu l-am nimerit. L-am nimerit in schimb cu gloante": modul aberant, inept, crud, ilegal, prin care-si "explica" crima. Insa, cum vanatorul care a tras nu a avut aprobarea Agentiei de Mediu pentru aceasta ucidere, este vorba de cruzimi fata de animale si de ucidere cu intentie, fapta sanctionata cu inchisoare pana la 3 ani. A doua fapta penala fiind uzul de arma si munitie intr-o localitate.
La mars fiecare sa aduca un ursulet de plus, daca se poate, ca ulterior sa-i donam copiilor, se arată în postarea de pe facebook a inițiatorului protestului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel