Scandalul sexual din Parlament, în atenția autorităților

IPJ Neamț a sesizat pe Parchetul General după ce  deputatul PSD Ionel Arsene a apărut într-un filmuleț în care întreține relații sexuale cu o tânără și despre care se spune că ar fi minoră.

Imaginile cu Ionel Arsene au aparut în 3 aprilie, după ce o televiziune locală patronata de "adversarii politici" a prezentat un film video în care întreține relații sexuale cu o tânără, cel mai probabil într-o cameră de hotel, scrie evz.ro.

După aparițiilor imaginilor, Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Neamț s-a autosesizat, dar a înaintat cazul Parchetului General, competent să îl ancheteze pe deputat. În acest caz sunt verificate și „suspiciunile privitoare la întreținerea de relații sexuale cu o minoră" si de asemenea să mai verifice și autenticitatea imaginilor, precum și persoana care le-a difuzat în spațiul public.

Șeful PSD Neamț a negat vehement autenticitatea înregistrării. Imediat după difuzarea filmului demnitarul a transmis un comunicat de presă, postat pe Facebook, în care se victimizează , susținând că este atacat de rivalii din politică.

VEZI ȘI: Scandal sexual în Parlament. Un deputat s-ar fi filmat în timp ce făcea sex


„Condamn modul mizerabil în care s-a încercat discreditarea mea şi a activităţii mele. Folosirea unor astfel de mijloace arată că, pentru unii dintre adversarii mei, obiceiurile vechi nu dispar niciodată. Calomnia şi minciuna sunt instrumente care arată slăbiciunea celor care au ales să le utilizeze. Fără argumente reale şi solide, unii dintre adversarii mei politici, din disperare, au ajuns să folosească trucaje video în încercarea de a-mi păta imaginea publică. Doresc să le transmit un mesaj foarte clar: nu mă voi lăsa intimidat de nimeni!

Am încredere în ceea ce fac în slujba cetăţenilor, ca reprezentant în Parlament al judeţului Neamţ, şi în deciziile mele în calitate de preşedinte al unei organizaţii de partid. Voi lupta întotdeauna împotriva celor ca ei, cei care nu au curaj să iasă public şi să lupte cu argumente, dar aleg să o facă mizerabil, prin atacuri josnice şi lipsite de onoare. Este regretabilă implicarea a două instituţii de presă în această acţiune de discreditare. Sunt un susţinător al libertăţii presei, dar cred cu tărie că jurnaliştii trebuie să fie responsabili pentru acţiunile lor în faţa opiniei publice. Nu au voie să se joace cu destinele oamenilor! Nu au voie să permită să fie folosiţi în asemenea acţiuni îndreptate împotriva unor persoane. Rolul presei este de a informa oamenii, nu de a distruge vieţi pentru patronii de presă sau alţi beneficiari. De aceea, voi folosi toate mijloacele legale pentru a aduce în faţa justiţiei pe cei implicaţi în atacul abject la adresa mea. Cei responsabili trebuie să dea socoteală pentru acţiunile lor şi sper ca această situaţie să devină un exemplu pentru aceia care vor mai încerca pe viitor să facă astfel de gesturi condamnabile. Sunt soţul unei femei minunate şi tatăl unui copil extraordinar.

VEZI ȘI: Un post tv, amendat pentru scandalul sexual din Parlament

Regret profund că numele meu a fost implicat într-o asemenea acţiune calomnioasă. Timpul petrecut în politică m-a învăţat că te poţi aştepta la orice, dar familia nu trebuie să sufere din cauza celor fără onoare şi ruşine care au putut gândi un asemenea atac la adresa mea. Şi sunt convins că, la fel ca mine, nemţenii îşi preţuiesc familiile şi pe cei dragi şi vor fi alături de mine pe parcursul acestor evenimente. Pentru că cei care au făcut aşa ceva sunt în stare de orice. Ieri am fost eu, mâine poate fi altcineva care le stă în cale. Nu trebuie să le mai permitem să ne polueze spaţiul public cu ura lor, cu lipsa lor de onoare şi de moralitate. Pentru binele nostru şi pentru valorile care ar trebui să guverneze vieţile noastre, ale tuturor", a scris el pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel