Scandalul ”Jigodie-CNA”. Jucan: Înregistrarea e reală, știu cine a făcut-o

cna-dcnews_309x206
cna-dcnews_309x206

Un membru CNA a declarat pentru DCNews că înregistrarea explozivă difuzată de Realitatea Tv a fost înregistrată în timpul unei discuții cu Laura Georgescu, șefa CNA.

Valentin Jucan a spus că recunoaște atât vocea Laurei Georgescu, cât și modul în care aceasta se exprimă.

”Termenul de jigodie, cu care s-a  referit la un membru al Senatului, la dl. Georgică Severin, este des folosit de către șefa CNA. Așa vorbește cu mine despre alții și, sunt convins că așa a vorbit despre mine, cu alții. Sunt curios ce va mai spune, ca să se scuze. Săptămâna trecută, când au apărut acele înregistrări devastatoare, a spus că doar citea un rol, cu copiii. Acum, ce rol mai juca?

Am semnalat de un an de zile derapajele de limbaj ale președintelui CNA, Laura Georgescu. Mi s-a răspuns că o atac pe considerente politice. Astăzi pot auzi și cei care o susțin cum gândește și cum se exprimă președintele CNA. Îi rog să compare vocea și stilul din cele două înregistrări și atunci vor fi convinți, ca și mine că este o mostră de Laura Georgescu.

De altfel, știu și cine a făcut înregistrările. Discuții de genul acesta au loc între Laura Georgescu și salariați. Unul dintre ei, care nu mai suportă modul în care s-a degradat instituția, a făcut înregistrările, cu telefonul mobil, și le-a dat presei”, a declarat Valentin Jucan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel