SCANDAL Ponta. Dana Grecu, în direct: "MĂ ENERVAȚI. E prima oară când fac asta"

Dana Grecu și-a arătat revolta în direct, în emisiunea pe care o realizează la Antena 3 alături de Radu Tudor.

Jurnaliștii au avut-o invitată pe Ana Birchall, deputat PSD, care părea că nu vrea să vorbească despre dosarul "Tony Blair". Dana Grecu a adus în discuție faptul că Victor Ponta ar fi avut o reacție extrem de tranșantă la ședința Comitetului Executiv Național al PSD cu privire la turnătorii din partid.

El le-ar fi spus social-democraților că sunt oameni din PSD care se duc și toarnă la DNA. "Avem turnători în PSD, stăm cu ei la masă", ar fi fost mesajul fostului premier cu privire la ultimele dosare de la DNA, scria DC News.ro în urmă cu câteva săptămâni. Potrivit mai multor social-democrați, Victor Ponta ar fi făcut referire la colega sa de partid Ana Birchall, cu privire la dosarul "Tony Blair".

Iată schimbul de replici dintre Dana Grecu și Ana Birchall:

Dana Grecu: În contextul scandalului cu Tony Blair, Victor Ponta ar fi zis în partid, în cadrul unei ședințe importante, că sunt unii din PSD care toarnă la DNA și că partidul ar trebui să scape de ei. Din informațiile noastre, una dintre persoanele la care făcea referire Victor Ponta era fix Ana Birchall.

Ana Birchall: Până acum am vrut să vorbesc (n.r. - despre alte subiecte) și mă întrebați despre acest aspect.

Dana Grecu: Bine, victimizați-vă ca să mă enervați doar spunând asta. Iertați-mă, dar la o emisiune televizată - când veniți după o oră întârziere... trebuie să vorbiți. Este prima dată când spun unei femei că mă enervează. Iertați-mă, nu fac asta, dar aveți un mod care mă scoate din minți.

Ana Birchall: Am stat aici 45 de minute cuminte.

Dana Grecu: Și eu stau cuminte.

[citeste si]

Ana Birchall: Eu i-am rugat pe toți cei care împrăștie zvonuri mincinoase, la adresa mea, să înceteze. (...) Eu am avut o reacție și pe Facebook despre acest scandal.

Dana Grecu: Doamna parlamentar PSD, nu suntem obligați și avem treburi mai importante decât să studiem paginile de Facebook. Fiecare cu meseria lui. Sunt cât se poate de serioasă. De ce a zis Ponta ce a spus despre dumneavoastră, că sunteți unul dintre turnători?

Ana Birchall: Este un lucru care m-a supărat și i-am zis direct lui Victor Ponta. Sper că dânsul va rectifica acest lucru inclusiv public. Eu nu am nicio calitate în acest dosar. Nu am fost chemată la DNA. Nu am ce să zic mai mult. Cine minte în această speță pleacă acasă! Eu nu mint.

Dana Grecu: Îi ziceți lui Ponta să plece acasă?

Ana Birchall: Nu știu. Eu nu zic să plece Ponta. Lumea este puțin înfierbântată în campanie. Nu am nicio treabă cu acest dosar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel