SCANDAL PNL-PSD. Liviu Dragnea, nervos pe trocul PNL. Acuzații grave

PNL curtează UNPR, ceea ce enervează PSD. 


"Suntem din plin în perioada negocierilor cu partenerii de posibilă alianţă", a spus Valeriu Steriu, la RFI. Președintele UNPR a continuat: "Sigur, în această perioadă avem discuţii, tatonări cu toate formaţiunile, adică nu sunt foarte multe, e vorba de PSD, PNL, ALDE, chiar cu formaţiunile nou înfiinţate, cum e PSRO". 

Mihai Voicu, vicepreședintele PNL, a spus că liderii PNL au mandat pentru a începe discuțiile cu toate partidele, mai puțin cu PSD, pentru a negocia alianțe actuale cu privire la consilieri locali și județeni în schimbul punerii pe liste la alegerile parlamentare. 

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că dacă UNPR se va alia cu PNL, nu se va mai pune problema unei alianțe PSD-UNPR. Liviu Dragnea a mai spus că UNPR a declinat oferta PNL, fapt neconfirmat din UNPR. Liderul PSD a precizat că "se structurează majorități fără PNL în toată țara". El a continuat prin a spune că tactica PNL de a preda abia pe 21 iunie la Autoritatea Electorală Permanentă şi la Biroul Electoral Central raportul mandatarului financiar pe toată ţara este "este o manevră politicianistă a PNL pentru a mai cumpăra voturi, cu bani spun, voturi ale unor consilieri locali și județeni". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel