SCANDAL monstru între soțiile lui Condrea: O psihopată. Nu mă interesează prostituatele

Confruntare între Laura Georgescu și Uliana Ochinciuc, femeile din viața lui Dan Condrea!

Aflată la Antena 3, Laura Georgescu a comentat declarațiile pe care Uliana Ochinciuc le-a făcut la România TV.

În continuare vă prezentăm confruntarea dintre cele două:

Uliana Ochinciuc: Orașul unde locuiesc părinții mei nu este foarte mare și toată lumea îl știe pe tatăl meu.

Laura Georgescu: Eu nu am timp de pierdut cu prostituatele basarabenilor. Această doamnă locuiește în casa mea. Această doamnă a clocit copilul propriu în patul meu. Această doamnă și Condrea mi-au furat toate veniturile salariale. Îmi furau banii cu ajutorul dispozitivului token. Nu mă interesează prostituatele basarebenilor. Ar face bine să părăsească casa mea de bună voie. Nu mă interesează psihopata Ochinciuc. Este psihopată. Și-a pierdut rațiunea.

Uliana Ochinciuc: Când iubești un bărbat îi știi toate firele de păr din cap. Nu trebuia să mă apropii foarte mult ca să îmi dau seama că este el.

Laura Georgescu: Minte de la o propoziție la alta.

Uliana Ochinciuc: Dan nu dormea nopțile. Patru săptămâni a dormit doar două ore pe noapte. Mie mi se întâmplă să nu dorm o noapte și după aceea, a doua zi, nu mai judec.

Laura Georgescu: Este dusă cu capul. Un om care doarme două ore nu poate face operații. Este cazul Colegiul Medicilor să se autosesizeze și să îi retragă licența. Este un real pericol. Face operații pe cornee. Este medic oftalmolog, intră în blocul operator, nenorocește oameni după două ore dormite în gardă.

[citeste si]

Uliana Ochinciuc: Era foarte afectat după ce vorbea cu avocații. Dumnezeu știe ce s-a întâmplat. Eu, ca soție, cred că a fost accident. Orice om, în momente din astea, simte că ar dori să moară. Ultima oară am vorbit la ora 18:00, înainte de accident. Nu mi s-a părut nimic dubios. Eu plecasem la niște prieteni, iar el mi-a zis că rămâne acasă să se odihnească sau o să meargă să se plimbe.

Laura Georgescu: În momentul în care aniversezi căsătoria, nu te bucuri de eveniment în cuplu? Domnul Condrea trebuia să fie într-o parte, iar soția cu prietenii? Oamenii ăștia aniversau nunta, dar cum? Unul se dădea cu mașina, altul bea cu prietenii? E trasă de păr povestea asta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel