Scandal la TVR. Almășan: ''O furăciune ordinară"

marina almasan
marina almasan

Marina Almășan este scandalizată de faptul că o colegă i-a "copiat” formatul emisiunii. Ea a lansat acuzații dure, precizând că preluarea formatului fostei sale emisiuni este o furăciune ordinară. 

"Pe ecranul televizorului – ce să vezi? O copie 1:1 a defunctei mele emisiuni!!! (între timp, telefoanele continuau să sune, întrebându-mă de ce nu o mai prezint eu, de ce am înlocuit trupa lui Andrei Tudor Band, de ce am schimbat decorul, că era foarte frumos al nostru etc).

Invitat era Tudor Gheorghe, cu tot tacâmul rețetei pe care o pusesem pe picioare încă de pe vremea "Ceaiului de la ora 5″ : dialogurile nonconformiste, reîntoarcerile in timp, secvențele din arhivă, prezența "ca surpriză" a soției, momentele artistice live, intervențiile telefonice neașteptate, prezența în sală a unor colaboratori, tot- tot- tot ca la noi.
Desigur, altul era decorul, alta prezentatoarea. Apăreau în plus, obsesiv, replicile "Mi se spune în cască". Apoi era altă echipă. Alt „realizatorul". Pun ghilimele, pentru că, în accepțiunea mea, "a realiza" într-o lume atât de creativă, cum este televiziunea, nu înseamnă nicidecum a repeta ce a făcut altul, înaintea ta. Ci a veni cu ceva nou, a te afirma cu o idee nouă. Sau măcar cu o punere în scenă nouă a ceva anterior. Și în niciun caz, "a doua zi" după ce acest "anterior" a ieșit din scenă.

Furia Marinei Almășan

Îmi pare rău că sunt nevoită să mă revolt împotriva unor colegi care, culmea, chiar îmi sunt chiar apropiați. Pe șefi nu mă pot supăra (încă) pentru că refuz să cred că această furăciune ordinară s-a făcut cu cârdașia lor. La noi chiar nu există cenzură, deci e posibil ca șefii nici să nu știe in amănunt ce are de gând fiecare slujbaș, pe „felia" sa. Sau să fie dezinformați...
Dacă însă, între timp, superiorii noștri s-au răzgândit și și-au dat seama că formula Marinei Almășan este totuși una de care Televiziunea Română încă mai are nevoie, atunci echipa mea este gata să-și reia copilul și să-l ducă mai departe, de acolo de unde l-a lăsat, cu trei luni în urmă.

O știu bine pe Irina Radu, știu că este un om dintr-o bucată și că nu-și dorește să păstorească situații confuze și nedreptăți. De aceea, noi ăștia câțiva , care ne începuserăm vara plângând pe catafalcul unei emisiuni pe care o iubeam nespus, asteptăm cu încredere atitudinea șefilor noștri.
Nu, nu ne obsedează capra vecinului (doar că aici e vorba de capra noastră!) și nici nu alergăm după potcoave de cai morți: am pornit acum pe un alt drum și suntem deciși să facem și din "Femei de 10, Bărbați de 10″ unul din brandurile de succes ale TVR.

Dar suntem convinși că nici lui Louis Vuitton nu i-ar conveni ca vecinul de pe stradă să se vânture prin fața lui, fluturându-i arogant pe sub nas o poșetă fake purtându-i semnătura și de pe urma căruia un copiator ordinar, lipsit de imaginațe, obține profit...", a răbufnit, pe site-ul femeide10.ro, Marina Almășan.
Contactată de ziarulring.ro, Marina Almășan nu a dorit să comenteze mai mult pe marginea acestui subiect, precizând doar că a sesizat această problemă conducerii televiziunii publice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel