Urmărește emisiunea live


Scandal la TV, Ciuvică - Gelu Vișan. "Sunteți un mare bou" vs "Vă duceați la mare cu mașina prezidențială"

Emisiune tensionată în studioul România TV, vineri seară. Timp de câteva minute, Mugur Ciuvică și Gelu Vișan au avut un dialog tensionat, după ce preşedintele PMP Dolj i-a reproșat președintelui Grupului de Investigații Politice că aruncă mizerii în spațiul public, uitând că în trecut mergea la mare cu mașina prezidențială.

Președintele Grupului de Investigații Politice, Mugur Ciuvică, și liderul PMP, Gelu Vișan, au fost protagoniștii unui scandal monstru, vineri, la România Tv, într-o emisiune în care se discuta despre implicarea vizibilă a președintelui Traian Băsescu în campania electorală a PMP, mai ales că deputatul PMP, Elena Udrea, a postat pe Facebook fotografii realizate de Ziua Națională a Tineretului la malul mării, în care șeful statului poartă un tricou alb pe care scrie "vote for PMP".

După ce Elena Udrea a oferit în direct de la mare câteva explicații privind fotografiile postate astăzi și a purtat un dialog cu unii dintre invitații emisiunii, respectiv Corina Drăgotescu, Bogdan Chirieac, Mugur Ciuvică, Ionuț Vulpescu, liderul PMP Gelu Vișan a fost întrebat de către moderatoarea emisiunii, Denisa Pascu, dacă Traian Băsescu merge atât de departe ca să promoveze PMP pentru că este în ultima jumătate de an de mandat și nu se mai gândește nimeni să îl mai suspende. Ulterior unui moment scurt în care Gelu Vișan a declarat că președintele pur și simplu susține PMP, liderul PMP s-a adresat președintelui Grupului de Investigații Politice, pentru că a constatat că "se arată bărbăția și pe la dl Ciuvică.

Vișan: Apropo, mai țineți minte când vă duceați la mare cu mașina prezidențială la hotelul din Mamaia cu soția și copiii? Sunt și fotografii. Ia spuneți dumneavoastră acuma, așa deontolog cum sunteți. Nu v-am spus-o niciodată. Puțină rușine să vă fie.

Ciuvică: D-le Vișan, sunteți un mare bou, pentru că nu am fost niciodată într-un hotel cu mașina prezidențială. Sunteți atât de bou pentru că nu am fost niciodată căsătorit, dar am o iubită cu care am copii, dar când eram la președinție nu se născuseră copiii. Ce să le facem?

Vișan: Erați cu mașina administrației prezidențiale.

Ciuvică: Oi fi fost cu vreo amantă cu copilul ei, dar în niciun caz cu mașina prezidențială. Așa că lăsați textele de doi bani.

Vișan: Erați cu mașina administrației prezidențiale. Și eu nu vă fac bou.

Ciuvică: N-aveți de ce să mă faceți. Veniți cu securisme d-astea de rahat la mine.

Vișan: Câtă supărare aveți că în 2006 v-ați dus la Mamaia, în 2006-2007, eu v-am văzut cu ochii mei.

Ciuvică: În 2006? Chemați un doctor pentru dl Vișan.

Vișan: '96-'97, îmi cer scuze. Sunt sătul de mizeria pe care o aruncați în spațiul public încât am spus ceva ce am văzut.

Ciuvică: În '96, eu n-o cunoscusem pe, să-i zicem, nevastă-mea. Dar puteți să nu mai spuneți tâmpenii. În '96, m-am dus la Cotroceni în decembrie. M-am dus în decembrie la mare? Vorbiți numai prostii. 

Vișan: Să vă fie rușine pentru mizeriile pe care le aruncați în spațiul public.

Ciuvică: Să vă fie d-voastră rușine cu Băsescu al d-voastră și cu Udrea d-voastră... 

Vișan: D-vs recunoașteți că sunteți un salariat al lui Voiculescu? 

Ciuvică: Nu, pentru că dvs sunteți atât de bou încât tot nu ați înțeles, deși vă explic de ani de zile, că eu nu sunt un salariat al lui Voiculescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel