Scandal între vedete! IULIA ALBU ȘI ANDREEA RAICU, trofeu BAU refuzat

Iulia Albu continuă să-și facă dușmani în rândul vedetelor. Invitată într-o emisiune  a postului Kanal D, Iulia a considerat că Andreea Raicu a purtat o ținută necorespunzătoare la un eveniment monden și, conform regulamentului, i-a oferit vedetei un trofeu care să-i amintească de alegerile neadecvate în materie de vestimentație.  

În ediția trecută a emisunii ”WoWbiz”, Kanal D, Andreea Raicu a primit trofeul BAU și, potrivit tradiției, o echipă a postului a fost acasă la vedetă pentru a-i înmâna premiul. Contrar așteptărilor, Andreea a fost de negăsit. Totuși, aceasta i-a trimis un meaj reporterilor prin care și-a motivat absența, respectiv a sugerat că refuză premiul, insignifiant pentru ea.

"Te pup! My dear, îți mulțumesc! Acum sunt plecată din țară, dar nu am timp pentru așa ceva. Am foarte multă treabă pe care o organizez în funcție de priorități, iar asta nu reprezintă o prioritate pentru mine", a scris Andreea.

Citiți și: Iulia Albu, târâtă în noroi de Adi Minune

Cum orice mesaj nu rămâne fără o replică din partea Iuliei Albu, aceasta i-a răspuns imediat Andreei, spunând că vedeta este foarte ocupată să organizeze conferințe despre cum să trăiești sănătos la 37 de ani, fără copil și nemăritată, și are nevoie de reclamă pentru a nu mai fi supărată.

"Eu cred că este foarte ocupată. Din câte știu, nu mai e pe sticlă. Face niște conferințe acum, hai să îi facem reclamă ca să nu mai fie supărată, despre cum să trăiești frumos nemăritată la 37 de ani și fără copil. Super! Hai să o aplaudăm!”, a spun Iulia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel