Scandal între Primăria Sinaia și BOR

Primăria Sinaia acuză o societate a Bisericii Ortodoxe Române (BOR) de amplasarea ilegală de bannere publicitare prin care anunță deschiderea unor puncte de lucru în două capele din oraș, una dintre acestea fiind construită integral din fonduri de la bugetul local.

Potrivit unui comunicat de presă emis, miercuri, de Primăria Sinaia, firma SC Chivotul Mare SRL a amplasat în oraș, fără avizul autorităților, două bannere publicitare prin care anunță deschiderea unor puncte de lucru în incinta capelelor din curtea bisericii "Sfântul Ilie" și cea a bisericii "Sinaia 2" din cartierul Platou, informează Agerpres.

Conform unei fotografii atașată comunicatului, pe bannere apar inscripțiile 'Arhiepiscopia Bucureștilor', 'Servicii funerare complete', dar și numele societății SC Chivotul Mare SRL.

"Primăria orașului Sinaia informează că nu a dat niciun aviz de amplasare pentru aceste materiale. Mai mult decât atât, construirea capelei de la Biserica 'Sfântul Ilie', finanțată integral de la bugetul local al orașului, s-a făcut ca urmare a solicitărilor din partea locuitorilor din acest cartier și nu are ca scop deservirea unor sedii pentru societăți comerciale sau punct de lucru pentru activități comerciale", se arată în comunicatul citat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel