Scandal între Popoviciu și primarul Nicolae Robu la Timișoara

Între primarul Timişoarei, Nicolae Robu (PNL) și deputatul PDL, Alin Popoviciu a izbucnit un scandal, Popoviciu   acuzându-l pe edil, care se află la Barcelona, că a lipsit de la serviciu 66 de zile, că a cheltuit 60.000 de euro pe deplasări şi că l-a făcut "nemernic" şi "nesimţit" într-un SMS.

 Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a anunţat că marţi va ieşi public pentru a demonstra că acuzaţiile aduse de către deputatul PDL sunt nefondate, scrie realitatea.net.

Deputatul PDL de Timiş Alin Popoviciu susţine că primarul din Timişoara, Nicolae Robu (PNL), i-a trimis un SMS în care îl numeşte "nemernic" şi "nesimţit", după ce parlamentarul a numărat câte zile a lipsit edilul de la serviciu în primul an de mandat, în prezent Robu fiind plecat la Barcelona.

 Deputatul Alin Popoviciu susţine că a primit SMS-ul respectiv de la primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, după ce a dezvăluit că edilul a lipsit 66 de zile de la serviciu în primul an de mandat, dar şi după ce i-a solicitat acestuia să prezinte public un raport despre activitatea din această perioadă.

"În 66 de zile lucrătoare, domnul primar Nicolae Robu a lipsit de la serviciu. Îi solicităm domnului primar să ne prezinte un raport, am făcut şi o cerere la primărie în baza Legii 544, să zică ce a făcut în zilele în care a lipsit", declara, vineri, într-o conferinţă de presă, Alin Popoviciu.

 Popoviciu mai spunea că Robu a cheltuit 60.000 de euro din bani publici pe deplasări în străinătate.

Ulterior, PDL Timiş a trimis un comunicat semnat de Alin Popoviciu în care scrie că declaraţiile sale nu au rămas fără ecou şi că primarul Nicolae Robu, aflat la Barcelona, i-a trimis un mesaj pe telefon în care îl face "nemernic" şi "nesimţit".

 "Domnule Popoviciu, vă ştiam nemernic şi nesimţit, dar nu-mi puteam închipui că nemernicia şi nesimţirea cuiva poate merge atât de departe. Eu n-am lipsit nicio oră din Primărie în interes personal, mai mult, eu muncesc zilnic nu doar opt ore, ci de dimineaţă până seara, inclusiv în multe din weekend-uri. Eu am făcut prin munca mea cinstită o mulţime de lucruri pentru Timişoara, în timp ce dumneavoastră sunteţi o ruşine!", a scris Nicolae Robu în SMS-ul trimis lui Popoviciu, potrivit comunicatului PDL Timiş.

Conform sursei citate, Popoviciu i-a răspuns primarului din Timişoara tot printr-un SMS: "Domnule primar, cu tot respectul pe care vi-l port, trebuie să vă amintesc faptul că rolul meu, ca reprezentant al opoziţiei, este de a semnala toate derapajele puterii şi de a trage un semnal de alarmă de fiecare dată când faceţi excese. Informaţiile pe care le-am făcut publice provin de la angajaţii Primăriei şi v-am dat ocazia, prin cererea pe 544, să mă contraziceţi cu un răspuns oficial. Ne-am obişnuit deja să ne consideraţi nesimţiţi şi nemernici pe toţi cei care vă contrazicem. Limbajul vă descalifică, domnule primar! Ameninţările nu mă sperie nici pe mine şi sunt convins că nici pe timişorenii care îndrăznesc să nu fie de acord cu dumneavoastră, dimpotrivă, mă fac să fiu mult mai atent la tot ce faceţi ca primar! Cu respect, Alin Popoviciu".

În replică, Biroul de presă al PNL Timiş a trimis un comunicat cu "mesajul complet" pe care Nicolae Robu i l-ar fi trimis lui Popoviciu.

"Domnule deputat Popoviciu, n-aţi avut, nu aveţi şi nu veţi avea niciodată noţiunea de respect. Dumneavoastră n-aveţi niciun drept să vorbiţi în numele timişorenilor, ci cel mult în numele unui număr foarte redus de timișoreni care, nu exclud, se pot simţi reprezentaţi de unul ca dumneavoastră. Timişorenii cei mulţi au fost, sunt şi vor fi de partea mea, domnule deputat, pentru că ei sunt cinstiţi şi corecţi ca mine, muncesc mult ca mine şi apreciază realizările multe şi importante obţinute de mine pentru Timişoara, atât ca rector, cât şi ca primar. Şi încă ceva: eu nu ameninţ niciodată pe nimeni, nici măcar pe unul ca dumneavoastră şi asta o ştie o lume-ntreagă. Eu sunt un om paşnic, care am făcut performanţă în tot ce m-am implicat şi oricât v-aţi coaliza tot felul de terchea-berchea împotriva mea, nu veţi avea nicio şansă să-i păcăliţi pe timişoreni, felul lor de a fi fiind total diferit de al dumneavoastră", se arată în comunicatul transmis de Biroul de presă al PNL Timiş.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel