Scandal între Florin Călinescu și Ovidiu Tender

florin-calinescu
florin-calinescu

Florin Călinescu se află într-un scandal cu Ovidiu Tender după ce angajații firmei omului de afaceri ar fi încălcat propietatea privată a lui Florin Călinescu căutând resurse naturale.

În urmă cu nici două luni, angajaţi ai miliardarului timişorean Ovidiu Tender dădeau năvală peste cele aproximativ 80 de hectare de vie pe care cunoscutul realizator tv Florin Călinescu le deţine în comuna Moşna, judeţul Sibiu. Compania Prospecţiuni SA încălca astfel proprietatea privată a actorului, care a luat imediat atitudine şi cele mai drastice măsuri. Prin angajaţii săi, actorul i-a sechestrat pe oamenii lui Tender cu tot cu maşinile cu care intraseră pe terenul său. Surse din Poliţia din Moşna ne-au declarat că, după discuţii aprinse între reprezentanţii companiei Prospecţiuni SA şi Florin Călinescu, cei sechestraţi au fost lăsaţi să plece pe baza unui proces-verbal semnat între părţi, scrie puterea.ro.

Florin Călinescu nu a dorit să ofere detalii cu privire la acest incident.

„Ştiu ceva despre ce s-a întâmplat acolo, dar ca să răspund jurnalistic trebuie să-l sun pe asociatul meu din Mediaş”, a spus actorul.

“Este o prostie tot ce am auzit şi ce s-a înţeles. Nu e vorba de gaze de şist. Peste tot în ţară firma Prospecţiuni SA face cercetări geologice şi nimic altceva. Probabil că sunt unii mai needucaţi, dar cu siguranţă există nişte interese contrare. Altfel nu-mi explic ce se întâmplă. Există Legea petrolului care spune foarte clar că statul român este proprietar pe bogăţiile pământului şi că nimeni nu se poate opune în faţa sa când sunt căutate astfel de resurse”, a declarat la rândul său Ovidiu Tender.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel